Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne

Poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice au stabilit că angajaţii unei societăţi comerciale au tăiat fără drept mai mulţi arbori din partide legal contractate, aflate în proprietatea privată a unei asociaţii composesorale.

„În cadrul acţiunii, care a beneficiat de sprijinul Gărzii Forestiere Timişoara, poliţiştii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.000 de lei şi au dispus confiscarea a 5,809 mc de material lemnos, în valoare de peste 3.350 lei”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Un bărbat a fost amendat cu 8.000 de lei după ce a tăiat, fără respectarea condiţiilor legale, 10 arbori din speciile fag, mesteacăn şi molid, iar un alt localnic a fost amendat cu 4.000 de lei, întrucât a tăiat fără drept 8 fagi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara