ALARMĂ FALSĂ S-a dat victima unei tâlhării doar pentru a se plimba cu maşina Poliţiei

POLITIEUn bărbat de 49 de ani a indus în eroare echipajele Poliţiei, reclamând că a fost jefuit. Motivul a fost neobişnuit: autorul sesizării a vrut să ajungă din Mintia în municipiul Deva cu autospeciala Poliţiei. Bărbatul, din Maramureş, s-a prezentat la postul de Poliţie din incinta gării Mintia şi a depus o plângere, în care a precizat că a fost bătut de doi tineri, în apropiere de staţia CFR, pe malul Mureşului. Apoi, jefuitorii i-au luat banii şi i-au aruncat bagajele în râu.

„Reclamantul a fost adus la sediul postului de Poliţie T.F. din Deva, unde a simulat că se simte rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa ambulanţei. După ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, bărbatul a refuzat să fie consultat, declarând că nu are nicio ocupaţie şi nu dispune de niciun venit şi că, de fapt, a intenţionat să ajungă la Deva şi a simulat faptul că a fost victima unei infracţiuni pentru a beneficia de transport cu autospeciala de poliţie”, a precizat Adriana Voina, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Plimbarea cu maşina Poliţiei îl va costa pe reclamant. El a fost amendat pentru alarmarea poliţiştilor fără un motiv întemeiat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 4 =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României