ALARMĂ FALSĂ S-a dat victima unei tâlhării doar pentru a se plimba cu maşina Poliţiei

POLITIEUn bărbat de 49 de ani a indus în eroare echipajele Poliţiei, reclamând că a fost jefuit. Motivul a fost neobişnuit: autorul sesizării a vrut să ajungă din Mintia în municipiul Deva cu autospeciala Poliţiei. Bărbatul, din Maramureş, s-a prezentat la postul de Poliţie din incinta gării Mintia şi a depus o plângere, în care a precizat că a fost bătut de doi tineri, în apropiere de staţia CFR, pe malul Mureşului. Apoi, jefuitorii i-au luat banii şi i-au aruncat bagajele în râu.

„Reclamantul a fost adus la sediul postului de Poliţie T.F. din Deva, unde a simulat că se simte rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa ambulanţei. După ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, bărbatul a refuzat să fie consultat, declarând că nu are nicio ocupaţie şi nu dispune de niciun venit şi că, de fapt, a intenţionat să ajungă la Deva şi a simulat faptul că a fost victima unei infracţiuni pentru a beneficia de transport cu autospeciala de poliţie”, a precizat Adriana Voina, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Plimbarea cu maşina Poliţiei îl va costa pe reclamant. El a fost amendat pentru alarmarea poliţiştilor fără un motiv întemeiat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + cinci =

ACTUALITATE
Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori