ALARMĂ FALSĂ S-a dat victima unei tâlhării doar pentru a se plimba cu maşina Poliţiei

POLITIEUn bărbat de 49 de ani a indus în eroare echipajele Poliţiei, reclamând că a fost jefuit. Motivul a fost neobişnuit: autorul sesizării a vrut să ajungă din Mintia în municipiul Deva cu autospeciala Poliţiei. Bărbatul, din Maramureş, s-a prezentat la postul de Poliţie din incinta gării Mintia şi a depus o plângere, în care a precizat că a fost bătut de doi tineri, în apropiere de staţia CFR, pe malul Mureşului. Apoi, jefuitorii i-au luat banii şi i-au aruncat bagajele în râu.

„Reclamantul a fost adus la sediul postului de Poliţie T.F. din Deva, unde a simulat că se simte rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa ambulanţei. După ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, bărbatul a refuzat să fie consultat, declarând că nu are nicio ocupaţie şi nu dispune de niciun venit şi că, de fapt, a intenţionat să ajungă la Deva şi a simulat faptul că a fost victima unei infracţiuni pentru a beneficia de transport cu autospeciala de poliţie”, a precizat Adriana Voina, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Plimbarea cu maşina Poliţiei îl va costa pe reclamant. El a fost amendat pentru alarmarea poliţiştilor fără un motiv întemeiat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × cinci =

ACTUALITATE
Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre