ALARMĂ FALSĂ S-a dat victima unei tâlhării doar pentru a se plimba cu maşina Poliţiei

POLITIEUn bărbat de 49 de ani a indus în eroare echipajele Poliţiei, reclamând că a fost jefuit. Motivul a fost neobişnuit: autorul sesizării a vrut să ajungă din Mintia în municipiul Deva cu autospeciala Poliţiei. Bărbatul, din Maramureş, s-a prezentat la postul de Poliţie din incinta gării Mintia şi a depus o plângere, în care a precizat că a fost bătut de doi tineri, în apropiere de staţia CFR, pe malul Mureşului. Apoi, jefuitorii i-au luat banii şi i-au aruncat bagajele în râu.

„Reclamantul a fost adus la sediul postului de Poliţie T.F. din Deva, unde a simulat că se simte rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa ambulanţei. După ce a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, bărbatul a refuzat să fie consultat, declarând că nu are nicio ocupaţie şi nu dispune de niciun venit şi că, de fapt, a intenţionat să ajungă la Deva şi a simulat faptul că a fost victima unei infracţiuni pentru a beneficia de transport cu autospeciala de poliţie”, a precizat Adriana Voina, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Plimbarea cu maşina Poliţiei îl va costa pe reclamant. El a fost amendat pentru alarmarea poliţiştilor fără un motiv întemeiat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva