AGRICULTURĂ DE SUBZISTENŢĂ. Hunedorenii au început să dea cultura cartofului pe cultura de cannabis VIDEO

În cadrul activităților de combatere a traficului și consumului de droguri, ofițerii BCCO Alba-Iulia(Serviciul Antidrog cu sprijinul S.C.C.O. Hunedoara ), au identificat pe raza comunei Balşa, jud. Hunedoara un număr de două persoane, care organizaseră într-o zonă cu acces dificil o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 50 de m2 din care intenționau să obțină aproximativ 1 kg de cannabis pentru consum propriu.

Cele două persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, sub coordonarea procurorilor DIICOT,  efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, au mai identificat pe raza municipiului Hunedoara un număr de trei persoane, cu vârste cuprinse între 20-47 de ani, care organizaseră într-o zonă rurală din apropierea orașului o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 25 de mp  din care intenționau să obțină aproximativ 0,5 kg de cannabis pentru consum propriu.

Două din cele trei persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Față de cele trei persoane, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Hunedoara, a dispus măsura interzicerii țara pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările nefiind finalizate în cauză.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 7: șapte oameni au fost răniți         Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!