AGRICULTURĂ DE SUBZISTENŢĂ. Hunedorenii au început să dea cultura cartofului pe cultura de cannabis VIDEO

În cadrul activităților de combatere a traficului și consumului de droguri, ofițerii BCCO Alba-Iulia(Serviciul Antidrog cu sprijinul S.C.C.O. Hunedoara ), au identificat pe raza comunei Balşa, jud. Hunedoara un număr de două persoane, care organizaseră într-o zonă cu acces dificil o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 50 de m2 din care intenționau să obțină aproximativ 1 kg de cannabis pentru consum propriu.

Cele două persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, sub coordonarea procurorilor DIICOT,  efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, au mai identificat pe raza municipiului Hunedoara un număr de trei persoane, cu vârste cuprinse între 20-47 de ani, care organizaseră într-o zonă rurală din apropierea orașului o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 25 de mp  din care intenționau să obțină aproximativ 0,5 kg de cannabis pentru consum propriu.

Două din cele trei persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Față de cele trei persoane, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Hunedoara, a dispus măsura interzicerii țara pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările nefiind finalizate în cauză.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × doi =

ACTUALITATE
Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara