AGRICULTURĂ DE SUBZISTENŢĂ. Hunedorenii au început să dea cultura cartofului pe cultura de cannabis VIDEO

În cadrul activităților de combatere a traficului și consumului de droguri, ofițerii BCCO Alba-Iulia(Serviciul Antidrog cu sprijinul S.C.C.O. Hunedoara ), au identificat pe raza comunei Balşa, jud. Hunedoara un număr de două persoane, care organizaseră într-o zonă cu acces dificil o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 50 de m2 din care intenționau să obțină aproximativ 1 kg de cannabis pentru consum propriu.

Cele două persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, sub coordonarea procurorilor DIICOT,  efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, au mai identificat pe raza municipiului Hunedoara un număr de trei persoane, cu vârste cuprinse între 20-47 de ani, care organizaseră într-o zonă rurală din apropierea orașului o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 25 de mp  din care intenționau să obțină aproximativ 0,5 kg de cannabis pentru consum propriu.

Două din cele trei persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Față de cele trei persoane, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Hunedoara, a dispus măsura interzicerii țara pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările nefiind finalizate în cauză.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 4 =

ACTUALITATE
Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic         Accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie         UPDATE. Copila de nouă ani dată dispărută a fost găsită         11 utilaje de deszăpezire vor acționa în municipiul Deva         Bilete gratuite de călătorie pentru pensionari         Brazii de Crăciun vor fi aduși din Alba         Peste 7.000 de turişti au vizitat Cetatea Deva în luna noiembrie         Aproape 500 de persoane au fost sancţionate de poliţiştii locali în luna noiembrie         Primarul Gheorghe Ile va primi daune morale         Controale ample la exploatările forestiere         Autoturism incendiat de un om al străzii         Hunedorean lăsat fără aproape 3.000 de euro de tâlhari         Construirea statuii lui Michael Klein a fost scoasă la licitație         Condamnare pentru un fost șef de birou al APIA Hunedoara         Tragedie pe centura municipiului         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, câștigător a două trofee la Gala Ariilor Protejate         Petrecerea cu manele care a alungat animalele sălbatice din Retezat