AGRICULTURĂ DE SUBZISTENŢĂ. Hunedorenii au început să dea cultura cartofului pe cultura de cannabis VIDEO

În cadrul activităților de combatere a traficului și consumului de droguri, ofițerii BCCO Alba-Iulia(Serviciul Antidrog cu sprijinul S.C.C.O. Hunedoara ), au identificat pe raza comunei Balşa, jud. Hunedoara un număr de două persoane, care organizaseră într-o zonă cu acces dificil o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 50 de m2 din care intenționau să obțină aproximativ 1 kg de cannabis pentru consum propriu.

Cele două persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, sub coordonarea procurorilor DIICOT,  efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, au mai identificat pe raza municipiului Hunedoara un număr de trei persoane, cu vârste cuprinse între 20-47 de ani, care organizaseră într-o zonă rurală din apropierea orașului o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 25 de mp  din care intenționau să obțină aproximativ 0,5 kg de cannabis pentru consum propriu.

Două din cele trei persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Față de cele trei persoane, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Hunedoara, a dispus măsura interzicerii țara pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările nefiind finalizate în cauză.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − trei =

ACTUALITATE
Șoferul implicat într-un accident grav la ieșirea din Deva a murit         La Costești. Țurcana – Regina Munților – 2017 (FOTO + VIDEO)         Eveniment cultural. Un dar oferit celor mici         Cartierul ridicat în comunism pe muntele de fier primește o nouă șansă         Portofel pierdut, restituit păbugaşului de poliţiştii locali         Accident rutier grav pe Calea Zarandului         Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara         Accident în Hunedoara, produs de un bărbat de 71 de ani         PROIECT PILOT. Tablete pentru elevi şi laptopuri pentru dascăli, moca, de la stat         Pagube de peste jumătate de milion de lei în judeţul Hunedoara         Aproape 200 de cadre didactice, cercetători, academicieni și scriitori au dat publicității apelul ”Dreptul la Educație”         Ministrul Turismului la Geoagiu Băi. Mircea Titus Dobre: „Ce a fost până acum a fost o pancartă”         Drumul Ilia – Gelmar se va face cu 40 milioane euro, bani europeni