Acțiune de ecologizare în Pădurea Chizid

Pădurea Chizid se întinde pe aproape 50 de hectare şi se află pe lista rezervaţiilor naturale din România.

De mai mulţi ani, Pădurea Chizid de la marginea Hunedoarei a fost împânzit de gunoaiele aruncate de localnici. Situaţia pădurii se va schimba, susţin reprezentanţii primăriei, care îi invită pe hunedoreni la o campanie de ecologizare. Evenimentul va avea loc sâmbătă dimineaţa şi se va numi „Ziua Naţională de Curăţenie 2018”, fiind organizat în cadrul campaniei „Let’s Do It, Romania!”.

„Cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi, începând cu ora 9:00, în faţa Restaurantului Ciuperca. Primăria pune la dispoziţia celor prezenţi saci menajeri şi mănuşi”, au informat reprezentanţii primăriei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești