Acrobat din Călan mort la un circ în Anglia

Iosif Totoi (21 de ani), un tânăr român angajat al unui circ în Marea Britanie, a murit la vârsta de doar 21 de ani, la fianalul unui spectacol. Tânărul, originar din Călan, s-ar fi sinucis, potrivit unor publicații locale din Marea Britanie.
Iosif a fost găsit mort în 20 septembrie, de colegii săi, în apropierea cortului unde aveau loc spectacolele Russells International Circus.

O publicație britanică atânărul a murit, la scurt timp după o reprezentație care a avut loc până noaptea târziu, în Humberston Road, din Cleethorpes. „Suntem cu toții devastați de pierderea lui Iosif, probabil că a fost cel mai popular artist pe care îl aveam aici la circ. Acesta a fost prieten cu toată lumea și a avut un strălucit simț al umorului. Circul nu va mai fi același fără el aici”, au declarat reprezentanții circului Russells International, care au anulat spectacole din ziua morții tânărului.

Trupul românului va fi adus familiei sale din Călan, după ce prietenii săi au reușit să strângă aproape 10.000 de lire în urma unei campanii umanitare, bani necesari pentru transportul acestuia. Iosif Totoi a fost angajat al circului britanic de mai bine de trei ani și era cunoscut pentru umorul și jovialitatea sa. Românul era descris ca unul dintre cei mai populari membri ai Russells International Circus.

„În această săptămână am pierdut un prieten drag, un artist minunat şi talentat, cunoscut de noi ca Joseph. Acum, în aceste zile dureroase pentru noi, trebuie să ne gândim la familia sa, să găsim o soluţie pentru a reuşi să îl ducem în România, să fie aproape de ai săi. De aceea rugăm toţi prietenii şi spectatorii noştri să facă o mică donaţie, să ne ajute cu această mică donaţie pentru repatrierea acestui minunat tânăr şi să uşureze durerea familiei”, au scris reprezentanții circului pe pagina de Facebook.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare