Acrobat din Călan mort la un circ în Anglia

Iosif Totoi (21 de ani), un tânăr român angajat al unui circ în Marea Britanie, a murit la vârsta de doar 21 de ani, la fianalul unui spectacol. Tânărul, originar din Călan, s-ar fi sinucis, potrivit unor publicații locale din Marea Britanie.
Iosif a fost găsit mort în 20 septembrie, de colegii săi, în apropierea cortului unde aveau loc spectacolele Russells International Circus.

O publicație britanică atânărul a murit, la scurt timp după o reprezentație care a avut loc până noaptea târziu, în Humberston Road, din Cleethorpes. „Suntem cu toții devastați de pierderea lui Iosif, probabil că a fost cel mai popular artist pe care îl aveam aici la circ. Acesta a fost prieten cu toată lumea și a avut un strălucit simț al umorului. Circul nu va mai fi același fără el aici”, au declarat reprezentanții circului Russells International, care au anulat spectacole din ziua morții tânărului.

Trupul românului va fi adus familiei sale din Călan, după ce prietenii săi au reușit să strângă aproape 10.000 de lire în urma unei campanii umanitare, bani necesari pentru transportul acestuia. Iosif Totoi a fost angajat al circului britanic de mai bine de trei ani și era cunoscut pentru umorul și jovialitatea sa. Românul era descris ca unul dintre cei mai populari membri ai Russells International Circus.

„În această săptămână am pierdut un prieten drag, un artist minunat şi talentat, cunoscut de noi ca Joseph. Acum, în aceste zile dureroase pentru noi, trebuie să ne gândim la familia sa, să găsim o soluţie pentru a reuşi să îl ducem în România, să fie aproape de ai săi. De aceea rugăm toţi prietenii şi spectatorii noştri să facă o mică donaţie, să ne ajute cu această mică donaţie pentru repatrierea acestui minunat tânăr şi să uşureze durerea familiei”, au scris reprezentanții circului pe pagina de Facebook.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”         Reabilitarea centrului istoric al Devei – fază finală de aprobare a PUZ         Motivarea sentinței în dosarul comorilor dacice. Cum a scăpat de închisoare interlopul sârb care a traficat brățările de aur         VIDEO Momente groaznice la meciul de kick-boxing dintre Endre și Tolea Ciumac         Topul petrecerilor „de sezon” pe bani publici: tocana împărțită de primar și recitaluri costisitoare         Capră neagră braconată în Parâng de doi cetățeni străini și doi români!         Cu softul în probe. Recalcularea pensiilor mai așteaptă încă o săptămână         Învățământ ”european”. Foi xerocopiate și mape de plastic în loc de Abecedare!         Două noi telescaune în Straja         Conducta de transport gaz Mintia – Brad poate intra în șantier         Portofel cu bani găsit de un jandarm și predat proprietarului         Exercițiu al pompierilor alpiniști pe stâncile Dealului Cetății din Deva         ADR Vest a declarat eligibile proiectele de 30 de milioane de euro din Hunedoara         Ulpia Traiana Sarmizegetusa a fost printre cele mai vizitate monumente istorice din județ         Carmen Hărău : „În octombrie, PSD dă ceasurile românilor înapoi, nu cu o oră, ci cu 20 de ani”         Ședință comună pentru reabilitarea DN 7A         Reparații finalizate la drumul tehnologic spre deponeul de la Bârcea