Acrobat din Călan mort la un circ în Anglia

Iosif Totoi (21 de ani), un tânăr român angajat al unui circ în Marea Britanie, a murit la vârsta de doar 21 de ani, la fianalul unui spectacol. Tânărul, originar din Călan, s-ar fi sinucis, potrivit unor publicații locale din Marea Britanie.
Iosif a fost găsit mort în 20 septembrie, de colegii săi, în apropierea cortului unde aveau loc spectacolele Russells International Circus.

O publicație britanică atânărul a murit, la scurt timp după o reprezentație care a avut loc până noaptea târziu, în Humberston Road, din Cleethorpes. „Suntem cu toții devastați de pierderea lui Iosif, probabil că a fost cel mai popular artist pe care îl aveam aici la circ. Acesta a fost prieten cu toată lumea și a avut un strălucit simț al umorului. Circul nu va mai fi același fără el aici”, au declarat reprezentanții circului Russells International, care au anulat spectacole din ziua morții tânărului.

Trupul românului va fi adus familiei sale din Călan, după ce prietenii săi au reușit să strângă aproape 10.000 de lire în urma unei campanii umanitare, bani necesari pentru transportul acestuia. Iosif Totoi a fost angajat al circului britanic de mai bine de trei ani și era cunoscut pentru umorul și jovialitatea sa. Românul era descris ca unul dintre cei mai populari membri ai Russells International Circus.

„În această săptămână am pierdut un prieten drag, un artist minunat şi talentat, cunoscut de noi ca Joseph. Acum, în aceste zile dureroase pentru noi, trebuie să ne gândim la familia sa, să găsim o soluţie pentru a reuşi să îl ducem în România, să fie aproape de ai săi. De aceea rugăm toţi prietenii şi spectatorii noştri să facă o mică donaţie, să ne ajute cu această mică donaţie pentru repatrierea acestui minunat tânăr şi să uşureze durerea familiei”, au scris reprezentanții circului pe pagina de Facebook.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric