Un tânăr a murit în urma unui accident petrecut luni seara pe şantierul autostrăzii Lugoj – Deva.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Grid, traversată de Lotul al treilea al viitoarei autostrăzi. Raul Marin (24 de ani), aflat la volanul unui autoturism cu care se îndrepta spre locuinţa sa din Dobra, după terminarea programului de lucru, a izbit frontal un camion aflat pe carosabilul în lucru. Maşina condusă de tânărul muncitor s-a rostogolit în afara autostrăzii.

„Două echipaje ale Secţiei de Pompieri Ilia au intervenit la locul accidentului rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Conducătorul autoturismului, rănit în urma accidentului rutier, a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Bărbatul a decedat, în urma traumatismelor, la spital. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea din autoutilitară a unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, grav rănit, în urma impactului. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva cu ambulanţa SMURD”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Huendoara.

Pe şantierul autostrăzii, viteza maximă de rulaj este de 30 de kilometri pe oră. Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara cercetează împrejurările în care s-a produs tragedia.

FOTOGRAFII: ISU Hunedoara.