Masina-rasturnata

Accident rutier în Petroșani: un bărbat și-a abandonat fiica însărcinată în mașina distrusă și a fugit

Un accident rutier s-a petrecut în Petroșani, iar cel care l-a provocat a fugit de la locul faptei, deși fiica sa rămăsese în mașina devastată.

Poliția Municipiului Petroșani a sesizată cu privire la faptul că, pe strada Independenței, din Petroșani, un autoturism de teren a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar o pasageră a fost rănită.

Echipa operativă care s-a deplasat la locul indicat a identificat victima, o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Petroșani. Aceasta a fost transportată la U.P.U. Petroșani pentru acordarea de îngrijiri medicale, constatându-se că a fost rănită ușor.

De asemenea, polițiștii au demarat cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier și a identificării conducătorului auto, care a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat în vârstă de  67 de ani, tatăl tinerei rănite în urma evenimentului rutier, care nu poseda permis de conducere.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără a poseda  permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, a informat IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

douăzeci − 15 =

ACTUALITATE
STENOGRAMELE DE LA LUNCA CERNII. Vila soacrei lui Mărginean, partea întunecată         PAŞALÂC ÎN PARADIS. Ciocoimea liberală vămuieşte Lunca Cernii de Jos (până sus)         Euro a câştigat 3 bani faţă de finalul lui aprilie         FOTO. CONCURS DE BICICLETE. Ziua Internațională a Copilului, marcată la DHS         EVENIMENT DE EXCEPȚIE. Festivalul Filmului European la Hunedoara         FOTO. Martori ai tragediei din Ștrandul de la Geoagiu Băi, căutați de Poliție         Tragedie în ștrandul din Geoagiu Băi         FOTO. Prima zi de ștrand în Hunedoara. Cum s-au distrat turiștii și ce planuri are primăria         Accident feroviar la Zam: un tren cu 50 de pasageri a lovit un camion         VIDEO. A fost deschis ștrandul din Hunedoara         VIDEO. Strada Lipscani, colorată de umbrele suspendate         PLOILE AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN COMUNA MĂRTINEŞTI (galerie foto)         IULIUS GELU BEDEA – DIN RESPECT PENTRU SIMERIA         Puls electoral la Deva. Mărgineanu pe locul IV, Oancea în creștere, Mircia păstrează prima poziție         VIDEO. STUDIO ELECTORAL. Dan Bobouțanu, Ion Bădin și Raul Scurtu         VIDEO. STUDIO ELECTORAL. Dorin Gligor, Mihai Voicu si Bogdan Țîmpău         VIDEO. EDIŢIE SPECIALĂ, Florin Oancea, 26 mai 2016, electorală         PRINTR-UN ŞIR LUNG DE COINCIDENŢE. Vila soacrei lui Petru Mărginean a crescut odată cu reabilitarea Cetăţii Devei         CENTENAR VINTILĂ CORBUL. Romanul istoric în colecţiile Bibliotecii Judeţene         RECORDURI UITATE. Cum a ajuns Călan să aibă cel mai mare furnal din România