Un tânăr din Hunedoara a provocat joi un accident mortal pe Drumul Naţional 68 Haţeg – Caransebeş, în localitatea Iaz (judeţul Caraş-Severin).

Tragedia s-a petrecut, după ce bărbatul de 26 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a pierdut controlul maşinii, într-o curbă periculoasă şi a intrat în derapaj. Maşina a lovit două persoane şi un autoturism care se aflau într-o parcare amenajată pe marginea DN 68.

accident-iaz-1024x576„După impact, autoutilitara a revenit pe carosabil, răsturnându-se şi căzând peste un autoturism care circulă regulamentar din sens opus şi care era condus de un bărbat de 52 de ani, din Hunedoara. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane, respectiv conducătorul autoturismului care circula regulamentar, în vârstă de 52 de ani, din Hunedoara şi un pieton acroşat, în vârstă de 51 de ani, din Obreja. De asemenea, un alt pieton, în vârstă de 75 de ani, din Oţelu Roşu, a fost grav rănit”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

Pe durata cercetărilor de la faţa locului, traficul rutier a fost blocat şi apoi restricţionat, circulându-se alternativ pe un singur sens.