A murit polițistul local premiat pentru o faptă eroică

Colectivul Primăriei Municipiului Hunedoara anunță trecerea în neființă a celui care a fost LUCA IULIU OVIDIU, fost polițist local în cadrul Direcției Poliția Locală Hunedoara. Ovidiu Luca a lucrat 13 ani în cadrul Poliției Locale din municipiul Hunedoara, iar din luna mai a acestui an s-a pensionat pe caz de boală.

„Ovidiu Luca a fost un bun coleg și prieten, un angajat model, unul dintre oamenii cu care municipiul Hunedoara se mândrește, un om și un polițist valoros, demn de considerație. În anul 2014, acesta a fost protagonistul Campaniei Premianții fără Premii, care se desfășoară în fiecare sâmbătă în municipiul Deva, campanie în cadrul căreia comunitatea locală se întâlnește ca să îi premieze pe oamenii valoroși din județ și din țară. Ovidiu Luca a fost premiat pentru fapta sa eroică de a salva o mamă de la sinucidere. El a dat dovadă de mult curaj într-o situație limită: a urcat pe acoperișul unui bloc cu zece etaje din Hunedoara, de pe care o femeie amenința că se aruncă în gol. Polițistul hunedorean a imobilizat-o la timp pe femeie, reușind să o aducă de pe bordura acoperișului și astfel, i-a salvat viața. Un om curajos, un om demn de considerație, Ovidiu Luca îți dorim drum lin spre Cer! Odihnește-te în pace!”, este mesajul de condoleanțe al Primăriei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri