A murit polițistul local premiat pentru o faptă eroică

Colectivul Primăriei Municipiului Hunedoara anunță trecerea în neființă a celui care a fost LUCA IULIU OVIDIU, fost polițist local în cadrul Direcției Poliția Locală Hunedoara. Ovidiu Luca a lucrat 13 ani în cadrul Poliției Locale din municipiul Hunedoara, iar din luna mai a acestui an s-a pensionat pe caz de boală.

„Ovidiu Luca a fost un bun coleg și prieten, un angajat model, unul dintre oamenii cu care municipiul Hunedoara se mândrește, un om și un polițist valoros, demn de considerație. În anul 2014, acesta a fost protagonistul Campaniei Premianții fără Premii, care se desfășoară în fiecare sâmbătă în municipiul Deva, campanie în cadrul căreia comunitatea locală se întâlnește ca să îi premieze pe oamenii valoroși din județ și din țară. Ovidiu Luca a fost premiat pentru fapta sa eroică de a salva o mamă de la sinucidere. El a dat dovadă de mult curaj într-o situație limită: a urcat pe acoperișul unui bloc cu zece etaje din Hunedoara, de pe care o femeie amenința că se aruncă în gol. Polițistul hunedorean a imobilizat-o la timp pe femeie, reușind să o aducă de pe bordura acoperișului și astfel, i-a salvat viața. Un om curajos, un om demn de considerație, Ovidiu Luca îți dorim drum lin spre Cer! Odihnește-te în pace!”, este mesajul de condoleanțe al Primăriei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste