A murit polițistul local premiat pentru o faptă eroică

Colectivul Primăriei Municipiului Hunedoara anunță trecerea în neființă a celui care a fost LUCA IULIU OVIDIU, fost polițist local în cadrul Direcției Poliția Locală Hunedoara. Ovidiu Luca a lucrat 13 ani în cadrul Poliției Locale din municipiul Hunedoara, iar din luna mai a acestui an s-a pensionat pe caz de boală.

„Ovidiu Luca a fost un bun coleg și prieten, un angajat model, unul dintre oamenii cu care municipiul Hunedoara se mândrește, un om și un polițist valoros, demn de considerație. În anul 2014, acesta a fost protagonistul Campaniei Premianții fără Premii, care se desfășoară în fiecare sâmbătă în municipiul Deva, campanie în cadrul căreia comunitatea locală se întâlnește ca să îi premieze pe oamenii valoroși din județ și din țară. Ovidiu Luca a fost premiat pentru fapta sa eroică de a salva o mamă de la sinucidere. El a dat dovadă de mult curaj într-o situație limită: a urcat pe acoperișul unui bloc cu zece etaje din Hunedoara, de pe care o femeie amenința că se aruncă în gol. Polițistul hunedorean a imobilizat-o la timp pe femeie, reușind să o aducă de pe bordura acoperișului și astfel, i-a salvat viața. Un om curajos, un om demn de considerație, Ovidiu Luca îți dorim drum lin spre Cer! Odihnește-te în pace!”, este mesajul de condoleanțe al Primăriei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima fântână arteziană de noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi