A început montarea pavajelor pe noul centru pietonal din Hunedoara

Din luna august au început lucrările de amenajare a centrului pietonal din Hunedoara, care va ocupa o suprafață de aproape 11.000 de metri pătrați, iar de miercuri, echipele de pavatori au început lucrul la montarea elementelor de pavaj.
O dată cu montarea noilor pavaje, zona intrată în șantier pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați își va schimba cu totul înfățișarea. De asemenea, se va reduce disconfortul localnicilor. Lucrările de montare a pavajelor vor dura câteva săptămâni, în funcție de vreme.
În ultimele zile, au fost plantați o parte din cei peste 80 de arbori din zona de promenadă, au fost montați noii stâlpi de iluminat și au continuat lucrările la fântâna muzicală, în valoare de un milion de euro, din fața Casei de Cultură.
Investiția de peste două milioane de euro prevede transformarea Bulevardului Corvin, pe tronsonul dintre Casa de Cultură şi Parcul Copiilor, într-o zonă pietonală, în care va fi permis doar accesul maşinilor care aprovizionează magazinele şi localurile din zonă. Noua arteră pietonală va fi dotată cu mobilier urban şi iluminat ambiental, dar și cu trei fântâni arteziene, dintre care una muzicală.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Viața în „colonia” celui mai sărac oraş al Hunedoarei         Frații Gărdean au scăpat de pedepse pentru dare de mită. Faptele s-au prescris!         Sentință definitivă. Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvență!         Accident la Mina Lupeni/ Un angajat a căzut în gol de la 6 metri         Prima mare investiție din Deva în ultimii zece ani a demarat         Au mers ore în zăpadă pentru cățelușa care păzește Sarmizegetusa Regia         Doliu la muzeu. A murit un tânăr arheolog         Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani