A cincea etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva

Primăria Municipiului Deva și operatorul Serviciului de Salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva anunță populația că în perioada 14-20 septembrie 2018, va demara a cincea etapă a campaniei de dezinsecție terestră zone verzi, pe raza municipiului Deva.

 

Zonele verzi din toate cartierele orașului vor fi stropite pentru a combate insectele dăunătoare. Acțiunea de dezinsecție se va face de către echipele operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva cu autospecialele și echipamentul specific din dotare.

 

Substanțele care vor fi folosite pentru acțiunea de dezinsecție sunt: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Biopren 50 LML – insecticid pentru combaterea larvelor.

 

K-Othrine Profi EC 250 combate toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, dar se recomandă în special, în tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, viespi.

 

Substanțele folosite în campania de dezinsecție terestră sunt avizate de către Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru produse biocide. Acestea vin însoțite de Declarația de Conformitate a firmei care comercializează produsele.

 

Acțiunea de dezinsecție nu presupune niciun pericol pentru sănătatea cetățenilor.

Dacă condițiile meteorologice nu vor permite, acțiunea de dezinsecție terestră va fi reprogramată.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani         Turnicheții de la Castelul Corvinilor au fost mutați         Școli închise de vremea rea         Trenuri blocate din cauza copacilor căzuți pe liniile ferate         „Iarna nu-i ca vara”: Se circulă extrem de greu pe drumurile județene         Codul portocaliu de ninsori creează probleme pe drumurile din Hunedoara         Alertă în Hunedoara: Cod portocaliu de vreme rea         Mii de daruri au fost donate de hunedoreni pentru copiii și vârstnicii sărmani