5.340 de vizitatori la Târgul European al Castelelor 2018

Cea de-a patra ediție a Târgului European al Castelelor a adus la Castelul Corvinilor peste cinci mii de vizitatori. Mai precis, în zilele de 26 și 27 mai 2018, Castelul Corvinilor și, implicit, Târgul European al Castelelor a fost vizitat de 5.340 de persoane. Aceștia au lăsat la caserie 106.291 lei, a informat Primăria Hunedoara.

 

Anul trecut, în zilele de 27 și 28 mai 2017 au fost 3.490 de vizitatori și s-au raportat încasări în valoare de 53.257 de lei. La Târgul European al Castelelor au participat 25 de expozanți – cetăți și castele din România, Ungaria și Austria. În săptămâna 21-27 mai, Castelul Corvinilor a raportat un număr de 10.781 de vizitatori, un trend ușor ascendent față de anul trecut, când în săptămâna 22-28 mai 2017 au fost 10.123 de vizitatori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
NEGOCIERI/ Sindicatul ”Muntele” solicită bilete de odihnă și tratament pentru angajații CEH!         O tânără a fost răpită, iar iubitul său a fost bătut și tâlhărit         Ordin de protecție pentru un bărbat din Petroșani care a amenințat fiicele concubinei sale         Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE