5.340 de vizitatori la Târgul European al Castelelor 2018

Cea de-a patra ediție a Târgului European al Castelelor a adus la Castelul Corvinilor peste cinci mii de vizitatori. Mai precis, în zilele de 26 și 27 mai 2018, Castelul Corvinilor și, implicit, Târgul European al Castelelor a fost vizitat de 5.340 de persoane. Aceștia au lăsat la caserie 106.291 lei, a informat Primăria Hunedoara.

 

Anul trecut, în zilele de 27 și 28 mai 2017 au fost 3.490 de vizitatori și s-au raportat încasări în valoare de 53.257 de lei. La Târgul European al Castelelor au participat 25 de expozanți – cetăți și castele din România, Ungaria și Austria. În săptămâna 21-27 mai, Castelul Corvinilor a raportat un număr de 10.781 de vizitatori, un trend ușor ascendent față de anul trecut, când în săptămâna 22-28 mai 2017 au fost 10.123 de vizitatori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești