5.340 de vizitatori la Târgul European al Castelelor 2018

Cea de-a patra ediție a Târgului European al Castelelor a adus la Castelul Corvinilor peste cinci mii de vizitatori. Mai precis, în zilele de 26 și 27 mai 2018, Castelul Corvinilor și, implicit, Târgul European al Castelelor a fost vizitat de 5.340 de persoane. Aceștia au lăsat la caserie 106.291 lei, a informat Primăria Hunedoara.

 

Anul trecut, în zilele de 27 și 28 mai 2017 au fost 3.490 de vizitatori și s-au raportat încasări în valoare de 53.257 de lei. La Târgul European al Castelelor au participat 25 de expozanți – cetăți și castele din România, Ungaria și Austria. În săptămâna 21-27 mai, Castelul Corvinilor a raportat un număr de 10.781 de vizitatori, un trend ușor ascendent față de anul trecut, când în săptămâna 22-28 mai 2017 au fost 10.123 de vizitatori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PNL schimbă ”echipa” în Consiliul Local Petroșani         Blocat de viitură în Parâng         Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE         Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor