27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, ALDE Hunedoara transmite agenților economici implicați în turism, lucrătorilor din turism și tuturor celor implicați în acest sector economic vital al județului La mulți ani si multă putere de muncă!

Noi știm că turismul este șansa județului la o viață prosperă!

Mircea Moloț

Președinte ALDE Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului

  1. Nicolae

    Molot s-a preocupat de altceva nu ca Deva si Hunedoara sa aiba descarcare de pe autostrada spre dezvoltarea turismului (Sebesul are trei ) ,spre dezvoltarea turismului ! 🙂 Tot spre dezvoltarea turismului spre Jiul de Est , drumul Petrosani Obarsia Lotrului e in mare parte doar gropi (s-a facut Transalpina si aici nu s-a asfaltat drumul ) 🙂 Accesul spre Poiana Pelegii e de KKO , si nu de acum . Multumim M Molot ! ( a nu se citi traducerea in magiara 🙂 ) .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități