27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, ALDE Hunedoara transmite agenților economici implicați în turism, lucrătorilor din turism și tuturor celor implicați în acest sector economic vital al județului La mulți ani si multă putere de muncă!

Noi știm că turismul este șansa județului la o viață prosperă!

Mircea Moloț

Președinte ALDE Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului

  1. Nicolae

    Molot s-a preocupat de altceva nu ca Deva si Hunedoara sa aiba descarcare de pe autostrada spre dezvoltarea turismului (Sebesul are trei ) ,spre dezvoltarea turismului ! 🙂 Tot spre dezvoltarea turismului spre Jiul de Est , drumul Petrosani Obarsia Lotrului e in mare parte doar gropi (s-a facut Transalpina si aici nu s-a asfaltat drumul ) 🙂 Accesul spre Poiana Pelegii e de KKO , si nu de acum . Multumim M Molot ! ( a nu se citi traducerea in magiara 🙂 ) .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi         Corfu, insula dorită de toată Europa         Descoperă Lumea Automotive și Oportunitățile ei         Accident cu motocicleta furată de o tânără         Accident cumplit pe o trecere de pietoni din Hunedoara