27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, ALDE Hunedoara transmite agenților economici implicați în turism, lucrătorilor din turism și tuturor celor implicați în acest sector economic vital al județului La mulți ani si multă putere de muncă!

Noi știm că turismul este șansa județului la o viață prosperă!

Mircea Moloț

Președinte ALDE Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului

  1. Nicolae

    Molot s-a preocupat de altceva nu ca Deva si Hunedoara sa aiba descarcare de pe autostrada spre dezvoltarea turismului (Sebesul are trei ) ,spre dezvoltarea turismului ! 🙂 Tot spre dezvoltarea turismului spre Jiul de Est , drumul Petrosani Obarsia Lotrului e in mare parte doar gropi (s-a facut Transalpina si aici nu s-a asfaltat drumul ) 🙂 Accesul spre Poiana Pelegii e de KKO , si nu de acum . Multumim M Molot ! ( a nu se citi traducerea in magiara 🙂 ) .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local