Waka, waka la arteziana de un milion de euro din Hunedoara

Lucrările la arteziana muzicală de un milion de euro din centrul municipiului Hunedoara se apropie de final. Au loc finisajele construcției din piatră de Vrața (Bulgaria) și montarea instalațiilor de apă, iar până la sfârșitul lunii aprilie, potrivit conducerii Primăriei Hunedoara, investiția va fi realizată, urmând ca în luma mai să fie inaugurat centrul pietonal cu cele trei fântâni arteziene (două fiind de mici dimensiuni). Jocurile de lumini și apă ale artezienei  din fața Casei de Cultură vor fi acompaniate de muzică modernă.

La cele zece boxe care vor fi montate în noua piață Regele Ferdinand se vor auzi Shakira (cu melodia „Waka, Waka”), temele muzicale din filmele „Titanic” și „Pirații din Caraibe” și Andre Rieu. Lista propunerilor muzicale pentru arteziana din centrul Hunedoarei nu este încă definitivată.

Lucrările la centrul pietonal din Hunedoara au început din luna august 2018. Investiţia totală depăşeşte nouă milioane de lei, cea mai mare parte a fondurilor fiind alocată din bugetul local al municipiului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani