UTILE. Apa Prod anunţă pentru JOI întreruperi de apă la Deva şi Hunedoara

Vor fi afectaţi consumatorii de pe următoarele străzi:

DEVA

În localitatea Deva, în data de 10.10.2013, între orele  13.00-17.00 va fi sistată alimentarea cu apă pe str. : 22 Decembrie de la str. Dragoş Vodă la str. 1 Decembrie, Mareşal Averescu, Ion Creangă, aleea Neptun, Kogălniceanu de la str. 22 Decembrie la B-dul Decebal, Spitalul Judeţean Deva, Hotel Sarmis, pentru înlocuire ax vană D.N. 150 în incinta Spitalului Judeţean Deva.

HUNEDOARA

JOI  10.10.2013  între orele 08.00 – 12.00 va fi sistată furnizarea apei potabile în municipiul Hunedoara, după cum urmează: Str. Intrarea Lanului, Batiz, Arenei – parţial, Ştrandului – parţial, Prutului, Siretului; Întreruperi cauzate de: eliminat avarie bl. C3 str. Intrarea Lanului; Str. Laminatorului, Oţelarilor. Întreruperi cauzate de: eliminare avarie str. Laminatorului bl. Q.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box