UTILE. Apa Prod anunţă pentru JOI întreruperi de apă la Deva şi Hunedoara

Vor fi afectaţi consumatorii de pe următoarele străzi:

DEVA

În localitatea Deva, în data de 10.10.2013, între orele  13.00-17.00 va fi sistată alimentarea cu apă pe str. : 22 Decembrie de la str. Dragoş Vodă la str. 1 Decembrie, Mareşal Averescu, Ion Creangă, aleea Neptun, Kogălniceanu de la str. 22 Decembrie la B-dul Decebal, Spitalul Judeţean Deva, Hotel Sarmis, pentru înlocuire ax vană D.N. 150 în incinta Spitalului Judeţean Deva.

HUNEDOARA

JOI  10.10.2013  între orele 08.00 – 12.00 va fi sistată furnizarea apei potabile în municipiul Hunedoara, după cum urmează: Str. Intrarea Lanului, Batiz, Arenei – parţial, Ştrandului – parţial, Prutului, Siretului; Întreruperi cauzate de: eliminat avarie bl. C3 str. Intrarea Lanului; Str. Laminatorului, Oţelarilor. Întreruperi cauzate de: eliminare avarie str. Laminatorului bl. Q.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − șapte =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat