Tânăr arestat preventiv după ce a furat dintr-o farmacie

politieUn devean în vârstă de 28 de ani, recidivist, a fost prins după ce a furat banii din sertarele unei farmacii din municipiu. Autorul furtului este cercetat pentru infracţiuni similare, comise pe parcurul unltimelor două luni.

Magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui devean, acuzat de furt calificat. „În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul, în cursul zilei de 23 septembrie, profitând de neatenția personalului de serviciu, a sustras din incinta unei farmacii din Deva suma de 650 de lei, sumă ce se afla într-un sertar și reprezenta banii preveniţi din încasări”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

Tânărul, fost condamnat, a mai fost acuzat că a furat trei telefoane mobile şi un portofel, dintr-un magazin alimentar. S-a folosit de neatenţia angajaţilor şi a dispărut cu bunurile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

ACTUALITATE
Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre         DN 76 Deva – Brad: modernizarea șoselei de 30 de kilometri a ajuns la final