Tânăr arestat preventiv după ce a furat dintr-o farmacie

politieUn devean în vârstă de 28 de ani, recidivist, a fost prins după ce a furat banii din sertarele unei farmacii din municipiu. Autorul furtului este cercetat pentru infracţiuni similare, comise pe parcurul unltimelor două luni.

Magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui devean, acuzat de furt calificat. „În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul, în cursul zilei de 23 septembrie, profitând de neatenția personalului de serviciu, a sustras din incinta unei farmacii din Deva suma de 650 de lei, sumă ce se afla într-un sertar și reprezenta banii preveniţi din încasări”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

Tânărul, fost condamnat, a mai fost acuzat că a furat trei telefoane mobile şi un portofel, dintr-un magazin alimentar. S-a folosit de neatenţia angajaţilor şi a dispărut cu bunurile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + 10 =

ACTUALITATE
Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar         Risc de avalanșă în munți         Vânătoare ilegală         Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical