SPORT. Cât a cheltuit Gică Popescu pe avocaţii care trebuiau să-l scape de închisoare

Gică Popescu a cheltuit o avere pe avocaţii săi din Dosarul Transferurilor şi a returnat 800.000 de euro reprezentând prejudiciul adus statului, însă a ajuns în puşcărie, alături de ceilalţi 7 inculpaţi.

Presa sportivă scrie că fostul internaţional i-a dat 100.000 de euro lui Petruţ Ciobanu, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din domeniu, care i-a apărat de-a lungul timpului pe Dinu Patriciu şi Omar Hayssam, scrie sport.ro.

Cu toate acestea, Ciobanu nu a reuşit să-l scape pe Gică Popescu de închisoare. Fostul căpitan al Barcelonei va sta 3 ani şi o lună în închisoare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + patru =

ACTUALITATE
Drumul spre Mănăstirea Prislop va fi „inaugurat”         Eveniment special dedicat Zilei Naţionale a României, la bibliotecă         Monica Iacob Ridzi a fost eliberată         Monica Iacob Ridzi află dacă va fi eliberată         Perversiuni între copii, în curtea fostei mine Aninoasa         Accident grav în Vețel: un autocar și un camion au fost implicate         A murit jurnalistul Andrei Dumitru Vlad         GOSPODĂREŞTE. Firma care se ocupă de deszăpeziri la Deva este pregătită să intervină         Apel umanitar. Ioan Vălean are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge         Colecționar de antichități lăsat fără artefactele antice provenite din Munții Orăștiei         Microbuz implicat într-un accident rutier pe DN 66         Se strică vremea. Vin ninsori abundente         Premianții Concursului Internațional de Interpretare Vocală         S-a redeschis traficul rutier pe Podul peste Mureș         Hoți de lemne prinși în pădurea Petroșaniului         Când va începe restaurarea vechii biserici din Boz         Doru Vișan – fost director al Termocentralei Paroșeni, lăsat de hoți fără electrocasnice         Cât va costa intrarea la patinoar în Deva         Cetatea Devei la Târgul de Turism         Doi jandarmi au salvat o femeie din mâinile unui jefuitor