SPORT. Cât a cheltuit Gică Popescu pe avocaţii care trebuiau să-l scape de închisoare

Gică Popescu a cheltuit o avere pe avocaţii săi din Dosarul Transferurilor şi a returnat 800.000 de euro reprezentând prejudiciul adus statului, însă a ajuns în puşcărie, alături de ceilalţi 7 inculpaţi.

Presa sportivă scrie că fostul internaţional i-a dat 100.000 de euro lui Petruţ Ciobanu, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din domeniu, care i-a apărat de-a lungul timpului pe Dinu Patriciu şi Omar Hayssam, scrie sport.ro.

Cu toate acestea, Ciobanu nu a reuşit să-l scape pe Gică Popescu de închisoare. Fostul căpitan al Barcelonei va sta 3 ani şi o lună în închisoare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă         Începe distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public local         Când va dispărea „clădirea fantomă” din Parcul Corvin         Adolescenta răpită şi torturată de fostul iubit a fost condamnată         OMAGIU/ Un monument și un muzeu al salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         CONCURS. Salvatorii minieri și de suprafață se întrec la Petroșani         Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată         Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a comis mai multe infracţiuni de furt         A fost semnat contractul de modernizare a străzilor din Hunedoara         Soarta Drumului Național 7 A Petroșani – Obârșia Lotrului         Primăria Deva susține învățământul dual în școli         CETATEA NIMĂNUI. Monument UNESCO, Feţele Albe, răvăşit de un incendiu. „Culturnicii” judeţului, absenţi şi birocraţi la eveniment         Avize și studii de fezabilitate pentru noua rețea de transport public ecologic din Deva         A început montarea pavajelor pe noul centru pietonal din Hunedoara