Spargere la Judecătoria Hunedoara

arestatDoi hunedoreni sunt cercetaţi pentru furt calificat. Au furat bucăţi din schelele metalice amplasate în jurul instanţei, la care au loc lucrări de renovare.

Hoţii cu tupeu nu au ţinut cont că locul de unde fură este chiar Judecătoria Hunedoara. Cei doi au parcat căruţa în apropierea instanţei, s-au strecurat apoi în curtea acesteia şi au luat bucăţi metalice din schela în care înconjoară imobilul. „Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane au sustras mai multe bucăţi de metal utilizate ca schelă de muncitorii care lucrează la sediul Judecătoriei Hunedoara. Jandarmii au identificat cei doi bărbaţi, ambii domiciliaţi în municipiul Hunedoara, care au sustras mai multe bucăţi de metal şi le-au încărcat într-o cărunţă cu scopul de a le valorifica”, a informat căpitanul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Jandarmii i-au predat pe cei doi hoţi Poliţiei, care va continua cercetările. Întreaga cantitate de metal a fost recuperată şi restituită firmei care execută lucrările de reabilitare a clădirii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × trei =

ACTUALITATE
O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar         Risc de avalanșă în munți         Vânătoare ilegală         Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național