Spargere la Judecătoria Hunedoara

arestatDoi hunedoreni sunt cercetaţi pentru furt calificat. Au furat bucăţi din schelele metalice amplasate în jurul instanţei, la care au loc lucrări de renovare.

Hoţii cu tupeu nu au ţinut cont că locul de unde fură este chiar Judecătoria Hunedoara. Cei doi au parcat căruţa în apropierea instanţei, s-au strecurat apoi în curtea acesteia şi au luat bucăţi metalice din schela în care înconjoară imobilul. „Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane au sustras mai multe bucăţi de metal utilizate ca schelă de muncitorii care lucrează la sediul Judecătoriei Hunedoara. Jandarmii au identificat cei doi bărbaţi, ambii domiciliaţi în municipiul Hunedoara, care au sustras mai multe bucăţi de metal şi le-au încărcat într-o cărunţă cu scopul de a le valorifica”, a informat căpitanul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Jandarmii i-au predat pe cei doi hoţi Poliţiei, care va continua cercetările. Întreaga cantitate de metal a fost recuperată şi restituită firmei care execută lucrările de reabilitare a clădirii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

ACTUALITATE
Refacerea sanctuar in Sarmizegetusa Regia. De ce este nevoie de înlocuirea stâlpilor         Infractorul care s-a lăudat că este sprijinit de un procuror condamnat pentru trafic de influență         Documente inedite din tinerețea lui Arsenie Boca: primele apariții în presă         Minori condamnați. Au spart peste 20 de mașini cu șurubelnița         Circ cu Poliția în centrul Hunedoarei (VIDEO)         Sarmizegetusa Regia va fi închisă publicului timp de o lună         Șoferul implicat într-un accident grav la ieșirea din Deva a murit         La Costești. Țurcana – Regina Munților – 2017 (FOTO + VIDEO)         Eveniment cultural. Un dar oferit celor mici         Cartierul ridicat în comunism pe muntele de fier primește o nouă șansă         Portofel pierdut, restituit păbugaşului de poliţiştii locali         Accident rutier grav pe Calea Zarandului         Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara