Spărgători „specialişti” reţinuţi în Hunedoara

spargereDoi tineri din Hunedoara sunt acuzaţi de cel puţin zece spargeri comise în ultimele săptămâni, pe străzile municipiului. Unul dintre ei, a fost arestat preventiv, în timp ce complicele său, va ajunge în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

„Poliţiştii au stabilit că suspecţii au sustras din mai multe autoturisme parcate pe raza municipiului Hunedoara diferite bunuri (scule electrice, îmbrăcăminte, produse alimentare, băuturi alcoolice), în valoare totală de peste 5.000 de lei”, a informat IPJ Hunedoara. Cei doi hunedoreni au mai fost acuzaţi şi de spargeri la boxele din subsolul unor blocuri, în urma cărora a produs pagube de peste 30.000 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara