O tânără din Haţeg a fugit de la Spitalul de psihiatrie Zam

aaaLaura Oneasa, de 22 de ani, este din Hațeg şi a dispărut ieri seară în jurul ore 19.00 de la Spitalul de Psihiatrie ZAM din județul Hunedoara. Laura Oneasa suferea de tulburare psihotică generată în urma unui consum în exces de pastile de slăbit. „Medicul a spus că a consumat pastile de slăbit pe o perioadă lungă de timp, pastile ce conțineau amfetamină”, mărturisește mama fetei, potrivit Pressalert.ro.

Ieri seară în jurul orei 19.00 tânăra a dispărut din incinta Spitalului de Psihiatrie ZAM. La ora dispariției Laura Oneasa purta un halat polar de culoare roz, pijamale roz închis și papuci de casă tot de culoare roz. „Ea mi-a spus că nu mai vrea să ia tratamentul prescris de medici. Eram la spital când a fugit. Am fost să mă interesez de ea, iar când m-am întors nu mai era lângă mine. Am văzut-o cum a sărit gardul instituției și presupun că a stat la ocazie. Nu știu unde a mers, spre Deva sau spre Arad. Sunt disperată”, mărturisește mama fetei. Nu posedă acte de identitate asupra ei şi nici telefon mobil. Semnalmente: înălţime 170 cm, păr șaten deschis, ochi verzi.

UPDATE: Tânăra a fost găsită.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + 1 =

ACTUALITATE
A murit jurnalistul Andrei Dumitru Vlad         GOSPODĂREŞTE. Firma care se ocupă de deszăpeziri la Deva este pregătită să intervină         Apel umanitar. Ioan Vălean are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge         Colecționar de antichități lăsat fără artefactele antice provenite din Munții Orăștiei         Microbuz implicat într-un accident rutier pe DN 66         Se strică vremea. Vin ninsori abundente         Premianții Concursului Internațional de Interpretare Vocală         S-a redeschis traficul rutier pe Podul peste Mureș         Hoți de lemne prinși în pădurea Petroșaniului         Când va începe restaurarea vechii biserici din Boz         Doru Vișan – fost director al Termocentralei Paroșeni, lăsat de hoți fără electrocasnice         Cât va costa intrarea la patinoar în Deva         Cetatea Devei la Târgul de Turism         Doi jandarmi au salvat o femeie din mâinile unui jefuitor         Proiectul vânzării terenului de 80.000 de metri pătrați unei companii germane a fost respins         Angajații APIA Hunedoara au continuat protestul         Hunedoara anilor 1960, descrisă de scriitori: orașul uriaşului complex de uzine unde fierbe în clocot oţelul         Brandul Sense anunta mari reduceri de Black Friday         Un vârstnic de 95 de ani a fost jefuit         Imagini de pe șantierul Lotului IV al autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat