Medic hunedorean trimis în instanţă pentru luare de mită

DSC_0479Mirela Benea, medicul acuzat că a primit 1.000 de lei pentru a-i facilita unui pacient cu handicap prelungirea cu un an a duratei de pensionare, a fost trimisă în instanţă de procurorii anti-corupţie. În luna aprilie, ea a fost reţinută în urma unui flagrant, pe care anchetatorii l-au organizat în cabinetul ei medical, arondat spitalului din Hunedoara. Mirela Benea e învinuită că a pretins şi a primit suma de 1.000 de lei pentru a elibera un document, în vederea prelungirii cu un an a pensiei de invaliditate a unui hunedorean.
În urma percheziţiei, în cabinetul medical al femeii au mai fost găsite diverse sume de bani, atât în moneda naţională, cât şi valută, în total circa 2.000 de lei. Procurorii au susţinut că au găsit ţigări şi cafea şi că sunt indicii că femeia nu este la prima astfel de acţiune. Doctoriţa a negat acuzaţiile, spunând că nu a văzut plicul cu bani pe biroul ei şi, de asemenea, nu a cerut pacientului şpagă.

Procesul are loc la Tribunalul Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × doi =

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe Calea Zarandului         Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara         Accident în Hunedoara, produs de un bărbat de 71 de ani         PROIECT PILOT. Tablete pentru elevi şi laptopuri pentru dascăli, moca, de la stat         Pagube de peste jumătate de milion de lei în judeţul Hunedoara         Aproape 200 de cadre didactice, cercetători, academicieni și scriitori au dat publicității apelul ”Dreptul la Educație”         Ministrul Turismului la Geoagiu Băi. Mircea Titus Dobre: „Ce a fost până acum a fost o pancartă”         Drumul Ilia – Gelmar se va face cu 40 milioane euro, bani europeni         Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril         Imagini aeriene de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat (VIDEO)         Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat