Medic hunedorean trimis în instanţă pentru luare de mită

DSC_0479Mirela Benea, medicul acuzat că a primit 1.000 de lei pentru a-i facilita unui pacient cu handicap prelungirea cu un an a duratei de pensionare, a fost trimisă în instanţă de procurorii anti-corupţie. În luna aprilie, ea a fost reţinută în urma unui flagrant, pe care anchetatorii l-au organizat în cabinetul ei medical, arondat spitalului din Hunedoara. Mirela Benea e învinuită că a pretins şi a primit suma de 1.000 de lei pentru a elibera un document, în vederea prelungirii cu un an a pensiei de invaliditate a unui hunedorean.
În urma percheziţiei, în cabinetul medical al femeii au mai fost găsite diverse sume de bani, atât în moneda naţională, cât şi valută, în total circa 2.000 de lei. Procurorii au susţinut că au găsit ţigări şi cafea şi că sunt indicii că femeia nu este la prima astfel de acţiune. Doctoriţa a negat acuzaţiile, spunând că nu a văzut plicul cu bani pe biroul ei şi, de asemenea, nu a cerut pacientului şpagă.

Procesul are loc la Tribunalul Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 13 =

ACTUALITATE
O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar         Risc de avalanșă în munți         Vânătoare ilegală         Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național