MÂINE ! Sistări alimentare cu apă la Deva şi Hunedoara

Apa Prod anunţă că:

Se sistează furnizarea apei reci în localitatea Deva, 08.10.2013, între orele 09:00-12:00, pe strada Aleea Streiulu, str. Bejan (parţial), Aleea Teilor (parţial), Aleea Crişului (parţial) şi str. Mihai Eminescu de la str. Bejan la Cabana Bejan, pentru lucrări de revizie în căminele de vane.

Se sistează furnizarea apei reci în localitatea Hunedoara, 08.10.2013, între orele 08:00-14:00, pe Str. Perintei, Morii, Salciei, Severin, D. Merticariu, Funicularului, Făget, Gr. Magheru, Corbului, D. Pleşului, Plopilor. Întreruperi cauzate de: eliminat avarie str. Perintei nr. 17. Între orele 10.00-14.00 – str. Viilor, V. Cneazu – parţial (de la nr. 14 – 24).

Întreruperi cauzate de: eliminare avarie str. V. Cneazu – zona nr. 14.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție