LIFE. Socializare de top. Postări selfie “după sex” FOTOGALERIE

Moda pozelor pe care posesorii de telefoane mobile şi le fac pentru a le posta apoi pe diverse reţele de socializare a atins noi culmi.
selfie 3
Cupluri de îndrăgostiţi din toată lumea îşi fac fotografii imediat după ce au finalizat partida de sex şi le urcă pe Instagram pentru ca toată lumea să-i invidieze pentru fericirea, eventual satisfacţia, care li se citeşte pe chip. Imortalizaţi la ţigara de după sau surprinşi în timp ce stau epuizaţi în pat, selfiul „după sex“ este explicabil prin faptul că oamenii sunt din ce în ce mai relaxaţi cu ideea de a împărtăşii detalii intime, chiar foarte personale, pe măsură ce reţelele sociale devin din ce în ce mai populare, consideră psihologul Chris Chesher, lector în cultură digitală în cadrul Universităţii din Sidney, în Australia.
Psihoterapeutul a adăugat pentru Daily Mail că selfiul este atât de popular pentru că oamenii deţin controlul total al propriei imagini, a felului în care aleg să apară într-o fotografie, spre deosebire de momentele în care alte persoane le fac poze iar controlul le aparţine acestora.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

ACTUALITATE
Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei