Irinel Faur, reales preşedinte al tinerilor liberali din Deva

DSC_0125

La conferinţa de alegeri a Organizaţiei de Tineret PNL Deva au participat un număr de 200 de tineri liberali, cărora li s-au alăturat preşedintele seniorilor, Mircea Ioan Moloţ, liderul PNL Deva, Tiberiu Balint, deputatul Bogdan Ţîmpău şi o mare parte din membrii organizaţiei locale a municipiului reşedinţă de judeţ.

În urma votului, Biroul Politic Local al TNL Deva este format din preşedintele Irinel Faur, patru vicepreşedinţi (Sebastian Bara, Emil-Silviu Goia, Adina Elena Iosub, Rareş Dan Magheru), 15 membri şi 3 membri supleanţi.

 

Elogii din partea seniorilor PNL

Deputatul Bogdan Ţîmpău spunea mai tinerilor săi colegi că pe vremea lui organizaţia de tineret abia dacă strângea cât să acopere toate posturile de conducere. „Uitându-mă în sală, vreau să vă mărturisesc cât de invidios sunt pe voi pentru că eu când am intrat în organizaţia de tineret am fost cooptat în forul de conducere pentru că trebuia să fim cel puţin şapte membri, iar eu am fost al şaptelea”, a declarat deputatul PNL Deva.

Acum organizaţia de tineret din Deva este una din cele mai puternice, despre care seniorii PNL spun că a dus greul bătăliilor electorale şi că lor, tinerilor liberali, le datorează în mare măsură victoriile din alegeri. „Mă bucur că nu faceţi politică de grădiniţă, că nu vă jucaţi de-a politica, ci o faceţi la modul cel mai serios. Toţi care sunt pe funcţii – de la preşedintele judeţului până la directorul unei instituţii micuţe – sunt astăzi acolo unde sunt datorită vouă, a tinerilor, care v-aţi dăruit cu o abnegaţie pe care nu am văzut-o la seniori şi nu o spun din complezenţă”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene PNL.

Irinel Faur, preşedintele reconfirmat al tinerilor liberali, îşi propune să crească performanţele organizaţiei în mandatul care i-a fost încredinţat vineri.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Irinel Faur, reales preşedinte al tinerilor liberali din Deva

  1. Negru

    Daca tinerilor liberali li se datoreaza victoria din alegeri, acestia vor trebui sa stea cu capul plecat pentru ca seniorii nu-si fac datoria!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu