Irinel Faur, reales preşedinte al tinerilor liberali din Deva

DSC_0125

La conferinţa de alegeri a Organizaţiei de Tineret PNL Deva au participat un număr de 200 de tineri liberali, cărora li s-au alăturat preşedintele seniorilor, Mircea Ioan Moloţ, liderul PNL Deva, Tiberiu Balint, deputatul Bogdan Ţîmpău şi o mare parte din membrii organizaţiei locale a municipiului reşedinţă de judeţ.

În urma votului, Biroul Politic Local al TNL Deva este format din preşedintele Irinel Faur, patru vicepreşedinţi (Sebastian Bara, Emil-Silviu Goia, Adina Elena Iosub, Rareş Dan Magheru), 15 membri şi 3 membri supleanţi.

 

Elogii din partea seniorilor PNL

Deputatul Bogdan Ţîmpău spunea mai tinerilor săi colegi că pe vremea lui organizaţia de tineret abia dacă strângea cât să acopere toate posturile de conducere. „Uitându-mă în sală, vreau să vă mărturisesc cât de invidios sunt pe voi pentru că eu când am intrat în organizaţia de tineret am fost cooptat în forul de conducere pentru că trebuia să fim cel puţin şapte membri, iar eu am fost al şaptelea”, a declarat deputatul PNL Deva.

Acum organizaţia de tineret din Deva este una din cele mai puternice, despre care seniorii PNL spun că a dus greul bătăliilor electorale şi că lor, tinerilor liberali, le datorează în mare măsură victoriile din alegeri. „Mă bucur că nu faceţi politică de grădiniţă, că nu vă jucaţi de-a politica, ci o faceţi la modul cel mai serios. Toţi care sunt pe funcţii – de la preşedintele judeţului până la directorul unei instituţii micuţe – sunt astăzi acolo unde sunt datorită vouă, a tinerilor, care v-aţi dăruit cu o abnegaţie pe care nu am văzut-o la seniori şi nu o spun din complezenţă”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene PNL.

Irinel Faur, preşedintele reconfirmat al tinerilor liberali, îşi propune să crească performanţele organizaţiei în mandatul care i-a fost încredinţat vineri.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Irinel Faur, reales preşedinte al tinerilor liberali din Deva

  1. Negru

    Daca tinerilor liberali li se datoreaza victoria din alegeri, acestia vor trebui sa stea cu capul plecat pentru ca seniorii nu-si fac datoria!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + doisprezece =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani