Irinel Faur, reales preşedinte al tinerilor liberali din Deva

DSC_0125

La conferinţa de alegeri a Organizaţiei de Tineret PNL Deva au participat un număr de 200 de tineri liberali, cărora li s-au alăturat preşedintele seniorilor, Mircea Ioan Moloţ, liderul PNL Deva, Tiberiu Balint, deputatul Bogdan Ţîmpău şi o mare parte din membrii organizaţiei locale a municipiului reşedinţă de judeţ.

În urma votului, Biroul Politic Local al TNL Deva este format din preşedintele Irinel Faur, patru vicepreşedinţi (Sebastian Bara, Emil-Silviu Goia, Adina Elena Iosub, Rareş Dan Magheru), 15 membri şi 3 membri supleanţi.

 

Elogii din partea seniorilor PNL

Deputatul Bogdan Ţîmpău spunea mai tinerilor săi colegi că pe vremea lui organizaţia de tineret abia dacă strângea cât să acopere toate posturile de conducere. „Uitându-mă în sală, vreau să vă mărturisesc cât de invidios sunt pe voi pentru că eu când am intrat în organizaţia de tineret am fost cooptat în forul de conducere pentru că trebuia să fim cel puţin şapte membri, iar eu am fost al şaptelea”, a declarat deputatul PNL Deva.

Acum organizaţia de tineret din Deva este una din cele mai puternice, despre care seniorii PNL spun că a dus greul bătăliilor electorale şi că lor, tinerilor liberali, le datorează în mare măsură victoriile din alegeri. „Mă bucur că nu faceţi politică de grădiniţă, că nu vă jucaţi de-a politica, ci o faceţi la modul cel mai serios. Toţi care sunt pe funcţii – de la preşedintele judeţului până la directorul unei instituţii micuţe – sunt astăzi acolo unde sunt datorită vouă, a tinerilor, care v-aţi dăruit cu o abnegaţie pe care nu am văzut-o la seniori şi nu o spun din complezenţă”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene PNL.

Irinel Faur, preşedintele reconfirmat al tinerilor liberali, îşi propune să crească performanţele organizaţiei în mandatul care i-a fost încredinţat vineri.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Irinel Faur, reales preşedinte al tinerilor liberali din Deva

  1. Negru

    Daca tinerilor liberali li se datoreaza victoria din alegeri, acestia vor trebui sa stea cu capul plecat pentru ca seniorii nu-si fac datoria!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box