Irinel Faur, reales preşedinte al tinerilor liberali din Deva

DSC_0125

La conferinţa de alegeri a Organizaţiei de Tineret PNL Deva au participat un număr de 200 de tineri liberali, cărora li s-au alăturat preşedintele seniorilor, Mircea Ioan Moloţ, liderul PNL Deva, Tiberiu Balint, deputatul Bogdan Ţîmpău şi o mare parte din membrii organizaţiei locale a municipiului reşedinţă de judeţ.

În urma votului, Biroul Politic Local al TNL Deva este format din preşedintele Irinel Faur, patru vicepreşedinţi (Sebastian Bara, Emil-Silviu Goia, Adina Elena Iosub, Rareş Dan Magheru), 15 membri şi 3 membri supleanţi.

 

Elogii din partea seniorilor PNL

Deputatul Bogdan Ţîmpău spunea mai tinerilor săi colegi că pe vremea lui organizaţia de tineret abia dacă strângea cât să acopere toate posturile de conducere. „Uitându-mă în sală, vreau să vă mărturisesc cât de invidios sunt pe voi pentru că eu când am intrat în organizaţia de tineret am fost cooptat în forul de conducere pentru că trebuia să fim cel puţin şapte membri, iar eu am fost al şaptelea”, a declarat deputatul PNL Deva.

Acum organizaţia de tineret din Deva este una din cele mai puternice, despre care seniorii PNL spun că a dus greul bătăliilor electorale şi că lor, tinerilor liberali, le datorează în mare măsură victoriile din alegeri. „Mă bucur că nu faceţi politică de grădiniţă, că nu vă jucaţi de-a politica, ci o faceţi la modul cel mai serios. Toţi care sunt pe funcţii – de la preşedintele judeţului până la directorul unei instituţii micuţe – sunt astăzi acolo unde sunt datorită vouă, a tinerilor, care v-aţi dăruit cu o abnegaţie pe care nu am văzut-o la seniori şi nu o spun din complezenţă”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene PNL.

Irinel Faur, preşedintele reconfirmat al tinerilor liberali, îşi propune să crească performanţele organizaţiei în mandatul care i-a fost încredinţat vineri.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Irinel Faur, reales preşedinte al tinerilor liberali din Deva

  1. Negru

    Daca tinerilor liberali li se datoreaza victoria din alegeri, acestia vor trebui sa stea cu capul plecat pentru ca seniorii nu-si fac datoria!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei