Hunedorean condamnat în dosarul minorelor silite să se prostitueze

prostituate2orTribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa pentru Florin Dodo Jancsi, în dosarul în care a fost acuzat, împreună cu alţi patru hunedoreni, de trafic de carne vie.

„Instanţa l-a condamnat pe inculpatul aflat în arest preventiv, în Penitenciarul Aiud, la pedeapsa cea mai grea, de patru ani şi opt luni de închisoare şi doi ani de interzicere a drepturilor civile. Instanţa dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 4.500 de lei, dobândită ca urmare a traficării minorelor şi obligă pe inculpat la plata acestei sume către stat, dar şi a unor cheltuieli judiciare în valoare de 1.300 de lei”, a informat Tribunalul Hunedoara. Ceilalţi patru inculpaţi dintre care trei se află în arest preventiv din luna aprilie, iar o femeie este judecată în libertate, nu au recunoscut învinuirile. În cazul lor, procesul continuă la Tribunalul Hunedoara.

„Gruparea din care fac parte învinuiţii avea ca activitate principală traficul de persoane pentru exploatare sexuală. Grupul format din patru bărbaţi şi o femeie a exploatat timp de un an cinci tinere minore, prin oferirea acestora către diverşi clienţi care solicitau servicii sexuale. Victimele erau obligate să practice prostituţia atât la domiciliile unor clienţi, cât şi pe drumul naţional 7”, a informat Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara. Anchetatorii susţin că victimele, cu vârste între 13 şi 16 ani, erau ameninţate cu moartea şi agresate pentru a se lăsa exploatate sexual de interlopi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani