Hunedorean condamnat în dosarul minorelor silite să se prostitueze

prostituate2orTribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa pentru Florin Dodo Jancsi, în dosarul în care a fost acuzat, împreună cu alţi patru hunedoreni, de trafic de carne vie.

„Instanţa l-a condamnat pe inculpatul aflat în arest preventiv, în Penitenciarul Aiud, la pedeapsa cea mai grea, de patru ani şi opt luni de închisoare şi doi ani de interzicere a drepturilor civile. Instanţa dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 4.500 de lei, dobândită ca urmare a traficării minorelor şi obligă pe inculpat la plata acestei sume către stat, dar şi a unor cheltuieli judiciare în valoare de 1.300 de lei”, a informat Tribunalul Hunedoara. Ceilalţi patru inculpaţi dintre care trei se află în arest preventiv din luna aprilie, iar o femeie este judecată în libertate, nu au recunoscut învinuirile. În cazul lor, procesul continuă la Tribunalul Hunedoara.

„Gruparea din care fac parte învinuiţii avea ca activitate principală traficul de persoane pentru exploatare sexuală. Grupul format din patru bărbaţi şi o femeie a exploatat timp de un an cinci tinere minore, prin oferirea acestora către diverşi clienţi care solicitau servicii sexuale. Victimele erau obligate să practice prostituţia atât la domiciliile unor clienţi, cât şi pe drumul naţional 7”, a informat Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara. Anchetatorii susţin că victimele, cu vârste între 13 şi 16 ani, erau ameninţate cu moartea şi agresate pentru a se lăsa exploatate sexual de interlopi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 4 =

ACTUALITATE
O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre         DN 76 Deva – Brad: modernizarea șoselei de 30 de kilometri a ajuns la final         Gunoaiele sufocă șoseaua Hunedoara – Silvaș – Hațeg (VIDEO)         Accident rutier, cu mașina Poliției, într-o intersecție din Hunedoara         Mai puțini credincioși la hramul Mănăstirii Prislop (VIDEO)         TUPEU DE PESEDIST LA ORĂŞTIE. Pe consilierul local Pîndărelu nici Poliţia nu-l poate urni în legalitate         Dosar penal deschis de Parchet, în cazul incendiului de la fabrica din Orăștie