Hunedorean condamnat în dosarul minorelor silite să se prostitueze

prostituate2orTribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa pentru Florin Dodo Jancsi, în dosarul în care a fost acuzat, împreună cu alţi patru hunedoreni, de trafic de carne vie.

„Instanţa l-a condamnat pe inculpatul aflat în arest preventiv, în Penitenciarul Aiud, la pedeapsa cea mai grea, de patru ani şi opt luni de închisoare şi doi ani de interzicere a drepturilor civile. Instanţa dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 4.500 de lei, dobândită ca urmare a traficării minorelor şi obligă pe inculpat la plata acestei sume către stat, dar şi a unor cheltuieli judiciare în valoare de 1.300 de lei”, a informat Tribunalul Hunedoara. Ceilalţi patru inculpaţi dintre care trei se află în arest preventiv din luna aprilie, iar o femeie este judecată în libertate, nu au recunoscut învinuirile. În cazul lor, procesul continuă la Tribunalul Hunedoara.

„Gruparea din care fac parte învinuiţii avea ca activitate principală traficul de persoane pentru exploatare sexuală. Grupul format din patru bărbaţi şi o femeie a exploatat timp de un an cinci tinere minore, prin oferirea acestora către diverşi clienţi care solicitau servicii sexuale. Victimele erau obligate să practice prostituţia atât la domiciliile unor clienţi, cât şi pe drumul naţional 7”, a informat Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara. Anchetatorii susţin că victimele, cu vârste între 13 şi 16 ani, erau ameninţate cu moartea şi agresate pentru a se lăsa exploatate sexual de interlopi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × unu =

ACTUALITATE
Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar         Risc de avalanșă în munți         Vânătoare ilegală         Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical