FOTOGALERIE HANDBAL FEMININ. CSŞ Petroşani merge mai departe. CSŞ Hunedoara caută prima victorie

Echipa CSŞ Petroşani a obţinut sâmbătă a doua victorie în Grupa a III-a a Turneul Semifinal I ca re se desfăşoară la Deva suficient pentru a se califica în faza următoare a Campionatului Naţional. CSŞ Hunedoara a suferit a patra înfrângere la rând.

1

În primul joc al etapei a IV-a CSŞ Petroşani (foto), a învins, scor 34- 27 (16-12), pe CSŞ Mediaş. A fost a doua victorie pentru handbalistele antrenate de profesoara Edit Mileti care în etapa de debut a trecut de conjudeţeana CSŞ Hunedoara, scor 34-30.

Cu aceste succese CSŞ Petroşani a acumulat 6 puncte şi şi-a asigurat locul 4 în Grupa a III-a suficient pentru a se calfica în Turneul Semifinal II. În etapele a II-a şi a III-a, CSŞ Petroşani a fost învinsă de CSŞ Odorhei (29-31) şi Grupul Şcolar Energetic din Râmnicu Vâlcea (22-35).

Cealaltă reprezentantă a judeţului Hunedoara, CSŞ Hunedoara (antrenată de profesoara Cristina Lasconi) a pierdut al patrulea joc la rând.

Duminică sunt programate jocurile etapei a VI-a, ultima.

PROGRAMUL ŞI REZULTATELE ULTIMELOR DOUĂ ETAPE ALE  Turneului Semifinal I de la Deva

SÂMBĂTĂ, 5 aprilie, etapa a IV-a

CSŞ Mediaş – CSŞ Petroşani……………………………27-34 (12-16)

Gr.Sc. Eenergetic Rm. Vâlcea – CSŞ Hunedoara…………..40-19 (20-8)

LPS Bistriţa – CSŞ Odorhei………………………………35-34 (19-17)

DUMINICĂ, 6 aprilie, etapa a IV-a

CSŞ Hunedoara – CSŞ Mediaş…………………………….. 34-28 (20-12)

CSŞ Petroşani – LPS Bistriţa………………………………. 27-29 (14-16)

CSŞ Odorhei – Gr.Sc. Eenergetic Rm. Vâlcea…………..26 – 38 (11-21)

NOTA: Echipele clasate pe locurile 1, 2, 3 şi 4 în grupă, se vor califica la Turneul Semifinal II.

Toate jocurile se dispută în Sala Sporturilor din Deva. Intrarea spectatorilor este liberă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

ACTUALITATE
O copilă a murit după ce a căzut de la etajul opt         Când va fi pronunțată sentința în dosarul mafiei comorilor dacice         Căsătorii simbolice de Dragobete, la Castelul Corvinilor         Accident grav pe calea ferată         Agresiune în spital: o femeie a căzut victimă unui recidivist         Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști, pentru mai multe tâlhării         Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani