FOTOGALERIE HANDBAL FEMININ. CSŞ Petroşani merge mai departe. CSŞ Hunedoara caută prima victorie

Echipa CSŞ Petroşani a obţinut sâmbătă a doua victorie în Grupa a III-a a Turneul Semifinal I ca re se desfăşoară la Deva suficient pentru a se califica în faza următoare a Campionatului Naţional. CSŞ Hunedoara a suferit a patra înfrângere la rând.

1

În primul joc al etapei a IV-a CSŞ Petroşani (foto), a învins, scor 34- 27 (16-12), pe CSŞ Mediaş. A fost a doua victorie pentru handbalistele antrenate de profesoara Edit Mileti care în etapa de debut a trecut de conjudeţeana CSŞ Hunedoara, scor 34-30.

Cu aceste succese CSŞ Petroşani a acumulat 6 puncte şi şi-a asigurat locul 4 în Grupa a III-a suficient pentru a se calfica în Turneul Semifinal II. În etapele a II-a şi a III-a, CSŞ Petroşani a fost învinsă de CSŞ Odorhei (29-31) şi Grupul Şcolar Energetic din Râmnicu Vâlcea (22-35).

Cealaltă reprezentantă a judeţului Hunedoara, CSŞ Hunedoara (antrenată de profesoara Cristina Lasconi) a pierdut al patrulea joc la rând.

Duminică sunt programate jocurile etapei a VI-a, ultima.

PROGRAMUL ŞI REZULTATELE ULTIMELOR DOUĂ ETAPE ALE  Turneului Semifinal I de la Deva

SÂMBĂTĂ, 5 aprilie, etapa a IV-a

CSŞ Mediaş – CSŞ Petroşani……………………………27-34 (12-16)

Gr.Sc. Eenergetic Rm. Vâlcea – CSŞ Hunedoara…………..40-19 (20-8)

LPS Bistriţa – CSŞ Odorhei………………………………35-34 (19-17)

DUMINICĂ, 6 aprilie, etapa a IV-a

CSŞ Hunedoara – CSŞ Mediaş…………………………….. 34-28 (20-12)

CSŞ Petroşani – LPS Bistriţa………………………………. 27-29 (14-16)

CSŞ Odorhei – Gr.Sc. Eenergetic Rm. Vâlcea…………..26 – 38 (11-21)

NOTA: Echipele clasate pe locurile 1, 2, 3 şi 4 în grupă, se vor califica la Turneul Semifinal II.

Toate jocurile se dispută în Sala Sporturilor din Deva. Intrarea spectatorilor este liberă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”