FOTOGALERIE HANDBAL FEMININ. CSŞ Petroşani merge mai departe. CSŞ Hunedoara caută prima victorie

Echipa CSŞ Petroşani a obţinut sâmbătă a doua victorie în Grupa a III-a a Turneul Semifinal I ca re se desfăşoară la Deva suficient pentru a se califica în faza următoare a Campionatului Naţional. CSŞ Hunedoara a suferit a patra înfrângere la rând.

1

În primul joc al etapei a IV-a CSŞ Petroşani (foto), a învins, scor 34- 27 (16-12), pe CSŞ Mediaş. A fost a doua victorie pentru handbalistele antrenate de profesoara Edit Mileti care în etapa de debut a trecut de conjudeţeana CSŞ Hunedoara, scor 34-30.

Cu aceste succese CSŞ Petroşani a acumulat 6 puncte şi şi-a asigurat locul 4 în Grupa a III-a suficient pentru a se calfica în Turneul Semifinal II. În etapele a II-a şi a III-a, CSŞ Petroşani a fost învinsă de CSŞ Odorhei (29-31) şi Grupul Şcolar Energetic din Râmnicu Vâlcea (22-35).

Cealaltă reprezentantă a judeţului Hunedoara, CSŞ Hunedoara (antrenată de profesoara Cristina Lasconi) a pierdut al patrulea joc la rând.

Duminică sunt programate jocurile etapei a VI-a, ultima.

PROGRAMUL ŞI REZULTATELE ULTIMELOR DOUĂ ETAPE ALE  Turneului Semifinal I de la Deva

SÂMBĂTĂ, 5 aprilie, etapa a IV-a

CSŞ Mediaş – CSŞ Petroşani……………………………27-34 (12-16)

Gr.Sc. Eenergetic Rm. Vâlcea – CSŞ Hunedoara…………..40-19 (20-8)

LPS Bistriţa – CSŞ Odorhei………………………………35-34 (19-17)

DUMINICĂ, 6 aprilie, etapa a IV-a

CSŞ Hunedoara – CSŞ Mediaş…………………………….. 34-28 (20-12)

CSŞ Petroşani – LPS Bistriţa………………………………. 27-29 (14-16)

CSŞ Odorhei – Gr.Sc. Eenergetic Rm. Vâlcea…………..26 – 38 (11-21)

NOTA: Echipele clasate pe locurile 1, 2, 3 şi 4 în grupă, se vor califica la Turneul Semifinal II.

Toate jocurile se dispută în Sala Sporturilor din Deva. Intrarea spectatorilor este liberă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018