FOTOGALERIE HANDBAL FEMININ. CSŞ Petroşani merge mai departe. CSŞ Hunedoara caută prima victorie

Echipa CSŞ Petroşani a obţinut sâmbătă a doua victorie în Grupa a III-a a Turneul Semifinal I ca re se desfăşoară la Deva suficient pentru a se califica în faza următoare a Campionatului Naţional. CSŞ Hunedoara a suferit a patra înfrângere la rând.

1

În primul joc al etapei a IV-a CSŞ Petroşani (foto), a învins, scor 34- 27 (16-12), pe CSŞ Mediaş. A fost a doua victorie pentru handbalistele antrenate de profesoara Edit Mileti care în etapa de debut a trecut de conjudeţeana CSŞ Hunedoara, scor 34-30.

Cu aceste succese CSŞ Petroşani a acumulat 6 puncte şi şi-a asigurat locul 4 în Grupa a III-a suficient pentru a se calfica în Turneul Semifinal II. În etapele a II-a şi a III-a, CSŞ Petroşani a fost învinsă de CSŞ Odorhei (29-31) şi Grupul Şcolar Energetic din Râmnicu Vâlcea (22-35).

Cealaltă reprezentantă a judeţului Hunedoara, CSŞ Hunedoara (antrenată de profesoara Cristina Lasconi) a pierdut al patrulea joc la rând.

Duminică sunt programate jocurile etapei a VI-a, ultima.

PROGRAMUL ŞI REZULTATELE ULTIMELOR DOUĂ ETAPE ALE  Turneului Semifinal I de la Deva

SÂMBĂTĂ, 5 aprilie, etapa a IV-a

CSŞ Mediaş – CSŞ Petroşani……………………………27-34 (12-16)

Gr.Sc. Eenergetic Rm. Vâlcea – CSŞ Hunedoara…………..40-19 (20-8)

LPS Bistriţa – CSŞ Odorhei………………………………35-34 (19-17)

DUMINICĂ, 6 aprilie, etapa a IV-a

CSŞ Hunedoara – CSŞ Mediaş…………………………….. 34-28 (20-12)

CSŞ Petroşani – LPS Bistriţa………………………………. 27-29 (14-16)

CSŞ Odorhei – Gr.Sc. Eenergetic Rm. Vâlcea…………..26 – 38 (11-21)

NOTA: Echipele clasate pe locurile 1, 2, 3 şi 4 în grupă, se vor califica la Turneul Semifinal II.

Toate jocurile se dispută în Sala Sporturilor din Deva. Intrarea spectatorilor este liberă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.