Cel mai vârstnic hunedorean a fost sărbătorit de 1 Decembrie

Alexandru Duma

Foto Dan Terteci / Premiantii fara premii

Alexandru Duma este singurul hunedorean în viaţă care a asistat la evenimentele de la 1 Decembrie 1918 şi se poate spune despre el că este mai vârstnic cu 10 ani decât România.

De Ziua Naţională, Alexandru Duma a sărbătorit alături de mai mulţi invitaţi, care i-au adus un tort cu harta României.

“Am fost să-i ducem România acasă domnului Alexandru Duma, singurul hunedorean în viaţă care a prins Unirea. I-am sărutat mana şi i-am mulţumit”, au transmis iniţiatorii campaniei “Premianţii fără premii”, care l-au vizitat pe Alexandru Duma.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 6 =

ACTUALITATE
Program special cu publicul la primărie         Un șofer băut a produs un accident pe o trecere de pietoni din Deva         Mica Unire în anul Centenarului         Preşedintele Bobora se ascunde după fusta unui directoar administrativ în cazul abuzului de la Sanatoriul Geoagiu         Cursuri gratuite la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         Ziua Unirii Principatelor Române – Programul complet al manifestărilor         Cele opt hectare de teren de la marginea Hunedoarei au fost vândute         Ce soartă va avea ultima școală din Bulzeștii de sus: șapte copii mai învață aici         Patru statui noi în Hunedoara         Mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Elevă călcată de mașină pe trecerea de pietoni         Podul rutier peste Strei, din orașul Călan, va fi refăcut         Prins la furat de lemne cu camioneta         L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI         TEATRU LA PRIMARIA DEVA. Oancea vs. Mareş, „Ce formidabilă harababură”         Femeie rănită grav de mașina scăpată de sub control, care a intrat pe trotuar         Încă un an eșuat pentru furnalul de la Govâjdia, cel mai vechi din România         Localnicii își bat joc de cea mai spectaculoasă cascadă cu ape termale         Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan