Tineri din Hunedoara reţinuţi pentru o spargere

Trei tineri sunt acuzaţi că au intrat pe fereastra unui apartament situat la parterul unui bloc din Hunedoara şi au furat mai multe bunuri.

Hunedorenii au forţat fereastra apartamentului de pe Strada Laminorului şi au plecat cu un computer şi mai multe obiecte, în valoare de aproape 2.000 de lei. Doi dintre aceştia au fost reţinuţi în Hunedoara, în timp ce pentru al treilea tânăr autorităţile au emis un mandat de urmărire internaţională, pentru arestare. Bărbatul a plecat în Franţa, între timp, dar a fost identificat de autorităţile franceze, după ce ar fi comis mai multe furturi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani