Baronii fierului judecaţi din nou la tribunal

Dorin Şionei, Călin Udrea şi Dan Balint, hunedorenii condamnaţi de Tribunalul Hunedoara în dosarul baronilor fierului din Hunedoara, vor fi judecaţi din nou de tribunal.

Ei vor fi judecaţi în acelaşi dosar, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis, la apel, conexarea dosarului acestora cu dosarul în care sunt judecaţi alţi nouă oameni de afaceri hunedoreni, pentru evaziune fiscală cu prejudiciul de circa două milioane de euro. Procesul grupării din care fac parte şi afaceriştii Dorin Cupeţiu şi Florin Ghorghe Uscatu va continua la tribunal în 16 ianuarie 2014.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − cinci =

ACTUALITATE
Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan         Hunedoreni reținuți în dosarul jafului vagoanelor de cărbune         Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă