Stadionul „Voinţa”, mândria primarului din Vălişoara

Mircea Ion Rovinar consideră că investiţia este una de bun augur pentru comunitatea pe care o păstoreşte, venind şi cu argumente pertinente în acest sens

Luna trecută a avut loc o nouă ediţie a „Zilelor comunei Vălişoara”, un eveniment care, şi de această dată, s-a bucurat de apreciere şi de o largă audienţă.

Pagină specială

valisoara 1 neaparat

Cu această ocazie a fost editată şi o broşură, sugestiv intitulată „Bine aţi venit în comuna Vălişoara”, în care sunt prezentate realizări ale administraţiei în ultimii şase ani, de când primar este Mircea Ion Rovinar, o pagină fiind una ceva mai specială. „În broşura pe care am editat-o luna trecută este o pagină special dedicată bazei sportive din Vălişoara, practic stadionului „Voinţa”, cum este aceasta denumită. Baza sportivă am inaugurat-o, cu mare mândrie şi bucurie, anul trecut, de „Zilele comunei Vălişoara”, pe 17 august 2013. La respectivă spuneam că este de bun augur această bază sportivă şi, în prezent, am rămas la aceeaşi convingere. Nu pot spune că aici s-au desfăşurat evenimente sportive importante, ci doar meciuri amicale între echipele satelor aparţinătoare de comuna Vălişoara. În schimb, însă, mă bucură enorm că pe acest teren vin să joace fotbal echipe din aşezări învecinate, cum ar fi satele Ormindea, din comuna Băiţa, sau Musariu, care aparţine de municipiul Brad. Deci activităţi sportive care se desfăşoară aici sunt”, a declarat Mircea Ion Rovinar, primarul comunei Vălişoara, unul dintre edilii-şefi hunedoreni care iubeşte sportul cu adevărat, nu doar prin vorbe sau în campanii electorale.

valisoara primar medalion

Surprize plăcute

Cu ocazia sărbătorii, ca de obicei, s-a organizat şi „Cupa comunei Vălişoara” la fotbal, iar Mircea Ion Rovinar a avut parte de câteva surprize foarte plăcute. „Anul acesta am avut o plăcută surpriză în ceea ce priveşte numărul echipelor care se vor înscrie la „Cupa comunei Vălişoara”. De două echipe eram sigur că vor participa, dar s-a înscris şi o a treia, cea a satului Săliştioara. Competiţia în sine, chiar dacă stârneşte orgolii locale fireşti, este, în cele din urmă, una amicală, principalul scop al ei fiind socializarea, mişcarea în aer liber şi, de ce nu, o şansă de afirmare a tinerilor fotbalişti din comuna noastră. Dar cea mai mare surpriză am avut-o din altă parte. Mă aflam cu viceprimarul Felician Constantin Resiga la stadion, cu puţine zile înainte de „Cupa comunei” şi am fost căutaţi de către copiii de la şcoala din Vălişoara, dar şi din Săliştioara şi chiar din Luncoiu de Jos, care ne-au rugat să le înscriem o echipă formată din ei la competiţie. Am fost foarte prompţi şi am înscris echipa în competiţie, acest lucru aducându-ne o bucurie în plus. Se ştie că numărul populaţiei tinere scade în zonele rurale, nu doar în Vălişoara, ci cam peste tot, din păcate, dar această echipă a copiilor, dornică să facă mişcare, ne dă speranţe pentru viitor. Cu siguranţă că îi vom sprijini pe aceşti copii şi în viitor, nu doar la sport, ci şi în ceea ce priveşte activităţile şcolare. Mai mult, o mare bucurie ne-a adus-o un tânăr polisportiv din comună, care e şi foarte bun ciclist, ce ne întreba dacă pot juca şi în week-end-ul următor, cel de după competiţie, la stadion. Normal că am fost de acord şi am fost să-i şi văd. Pentru a le răsplăti tenacitatea, le-am făcut şi o surpriză, pe care sper că au apreciat-o, oferindu-le un rând de echipament personalizat, cu numele lor inscripţionate pe tricouri. Sper că acest demers al copiilor, pentru că ei au venit înspre noi, fără a fi nevoie să-i presăm cu ceva, va fi de bun augur pentru sportul local şi judeţean şi, de ce nu, chiar şi pentru cel naţional”, a mai spus Mircea Ion Rovinar, primarul comunei Vălişoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − șase =

ACTUALITATE
Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar