Pixul negru. Masoneria şi democraţia. România, deocamdată nicăieri…

editorial (2)Citiţi, vă rog, citatul de mai la vale, care aparţine dr.Florin Mătrescu, medic transfug în RFG, revenit acasă, bun cunoscător, ori măcar documentat în materia privnd masoneria, Clubul de la Roma şi alte organizaţii subsumate sintagmei “Oculta Mondială”; autor al lucrării în trei volume “Holocaustul Roşu”, publicată în 2010:
“Democraţia este asociată de români cu noţiunea de bunăstare. Ei nu vor doar să-şi expună liber opiniile, fără să scoată cineva pistolul pe masă. Democraţia presupune, chiar în regulile fixate de masonerie, o realizare cât de cât a individului. De ce? Un mason care conduce un trust international – şi ei le conduc în totalitate – nu-şi poate permite să aibă salariaţi incapabili. Noţiunea de concentrare a puterii şi de acumulare a banilor se leagă de competenţa subordonaţilor. Un şef de firmă este foarte important… Prin urmare, democraţia în lumea vestică a însemnat competenţă, eficienţă. Societatea a produs bani şi a permis un nivel de viaţă”…
Vi se pare ceva cunoscut, ceva ce aţi mai auzit, văzut, simţit în jurul nostru? Dacă, nu, iată alte ziceri ale aceluiaşi autor, vorbind despre Clubul de la Roma: “Unificarea lumii şi constituirea unui “guvern mondial” format dintr-o elită (n.a. – masonă) care va acţiona asupra unui număr de “10 regiuni administrative” (numite astfel în cadrul unui raport al clubului, datat din 1973), care se află în stare de “flux” (adică cu graniţe deplasabile, ceea ce are ca efect conflicte etnice şi războaie aducătoare de bani bancherilor internaţionali care finanţează confruntările, dar şi celor ce vând armament părţilor beligerante). Şi, în al doilea rând, contribuie substanţial la reducerea populaţiei. În sfârşit, introduce în capul oamenilor ideea că naţionalismul şi patriotismul sunt cauzele tuturor relelor, inclusiv a războaielor, făcându-i tot mai dispuşi să renunţe la suveranitatea naţională şi să accepte „noua ordine” şi „guvernul mondial”, aducătoare de pace!”
Cu democraţia din România suntem lămuriţi! E… democratic ca parlamenatarii să se protejeze cu legi antidemocratice, iar presa să fie pedepsită dacă demască mişeliile lor. E tot democratic să înghiţim zilnic mahalagismele şi bădărăniile preşedintelui ilegal. Oţărât, sau oţetit?, mereu pe câte cineva din afara moşiei sale…De Cotroceni vorbim. Cealaltă moşie e tot democratic agonisită, nu?
Cu masoneria o orbecăim. Dar, ne surâde viitorul. Vom fi acolo!…Nu degeaba a fost Vicontele Etienne Davignon, boss la Bilderberg, la aniversarea românească a Clubului de la Roma, şi a vorbit cu cel mai… bilderbergist român, Mugur Isărescu…Iar bârfa on line transmite chiar de la Bonn că jocurile sunt făcute. BNR va cumpăra tot aurul de la Roşia Montană, iar România devine mare juctor pe piaţa…Goldeanu.

Comentarii FB

comentarii
6 Răspunsuri la “Pixul negru. Masoneria şi democraţia. România, deocamdată nicăieri…

 1. gicacontra

  Acuma nu era musai sa interveniti pentru a ne pacali ca v-ati prins in carligul urarilor si nu in chestia cu democratia care nu tine de foame.
  Pe de alta parte, de mult am banuit ca chestia cu omul care invata pana moare nu este altceva decat o scuza a celor care sunt mai lenti in procesul asta.
  Daca nu ati priceput care-i sacrilegiul in a va autonumi domn cu majuscula sau a-i numi pe altii tot asa, mai aveti timp!

  Răspuns
 2. Nicolae Stanciu Autor articol

  Regret profund că m-am lăsat păcălit cu nişte urări, la care era de bun-simţ să răspund! S-au dovedit false, capcane. Omul învaţă până moare. Chiar şi din ticălosiile celor ce par bine intenţionaţi… Chestia cu sacrilegiul de a scrie cu majusculă e o premieră! În rest, mulţumesc de înjurături! Poate aşa veţi fi mulţumit. Şi, promit definitiv: Nu mai cad în plasa Dv.!

  Răspuns
 3. gica contra

  Nene Stanciu, ma bucur ca va “auto”respectati, din propozitia: “Regret că … nu aţi reţinut că am fost Domn” (aceeasi sursa bibliografica, mentionata in comentariul anterior) doar timpul verbului este, probabil, corect. Pentru ca pentru oamenii cu ceva frica de Dumnezeu, majuscula folosita ramane un sacrilegiu. Desi cred ca, alaturat trecutului, merge mai bine to’arasu. Ceea ce explica si majuscula aiurea folosita.
  Viva la revolucion! Ca asta mereu da de mancare la popor … rahat … si inca mult.

  Răspuns
 4. Nicolae Stanciu Autor articol

  Mulţumesc, Alinuţa! Să creşti mare şi cu minte! Transmite, te rog, cele mai bune urări de Crăciun şi Anul Nou, tăticului tău, Gică. (Eu îi scriu prenumele cu majusculă, că-l respect, cum scriu şi Domn, cuvânt care respect înseamnă!) Şi roagă-l, din parte-mi, să nu mai pună gândurile, ideile şi bănuielile Dânsului în seama şi sub textele altora. Mulţumesc! Dacă are gânduri şi idei să şi le exprime sub nume propriu; să nu le mai transmită ca insinuări adresa şi păcate ale altora. Încă o dată, La mulţi ani!

  Răspuns
 5. alinutza

  Nenea Stanciu, iti doresc un “CRACIUN PLIN DE BUCURII” si “LA MULTI ANI”. Si mai las-o incolo de democratie ca nu tine de foame.

  Răspuns
 6. gica contra

  Wow … de la paseism la futurologie … cool!
  Ca pana mai ieri, asa cum bine ne-ati prealuminat in articole anterioare, ne aparara nea Ghita de la scularie si cu nea Ceasca de ocultistii astia rai , de acum vai si amar de capul nostru.
  Doar doua intrebari:
  1. Biata noastra tarisoara alaturi de cine o sa fie in una dintre cele “10 regiuni administrative”?
  2. Chiar credeti cele pe care le-ati scris?
  P.S.
  Pacat de Bolcas! Ca sigur va ungea la corazon.
  P.P.S.
  Misto-s “luptele” intraredactionale, stimabile domn! Si ce sacrilegiu sa va autonumiti domn cu majuscula!… dar, explicabil (pentru cine nu stie, rog a vedea comment-urile de la http://zhd.ro/alexandra-marcu-ajuns-acasa-din-expeditia-la-celalalt-capat-al-pamantului-video/).
  P.P.P.S.
  Va doresc ca mos Gerila sa aiba sacul plin pentru dvs.!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + șapte =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara