Cuvinte Libere. De ce ar fi mai “de înjurat” Carmen Avram decât Rareș Bogdan?!

Un vechi, drag și bun prieten, de care mă simt legat nu doar sentimental, ci chiar… mental este dezamăgit, ofensat și oripilat de știrea că marea jurnalistă Carmen Avram, cam cea mai înaltă notorietate și cea mai premiată jurnalistă de la noi, a căzut în păcatul de a candida din partea PSD la apropiatele alegeri europarlamentare! Între timp a mai apărut unul… Tot prieten vechi, bun și drag, la fel de descumpănit de gestul jurnalistei. Ba chiar mai rău, dacă zice că o jurnalistă “aparent inteligentă”… Adică a fost până acum inteligentă, iar de-acum nu mai e, fiindcă nu mai votează din 2009 cu PNL și de doi ani a devenit fan al PSD?! Ce să mai zic? Orice aș zice voi supăra doi prieteni deodată. Mă întreb- pe mine însumi, îi întreb și pe ei, poate-s eu mai prost și nu pricep- de ce aceeași faptă care este abominabilă în cazul Carmen Avram,  dar este viabilă, valabilă când e vorba de Rareș Bogdan, o hahaleră în meserie, și nu le-a strepezit dinții??!! Adică e OK să avem în Parlamentul Europei unul care sigur va continua recitalul de înjurături și denigrare a României, susținut de Monica Macovei și Cristian Preda, care își încheie misiunea malefică și nimeni nu mai e dispus să-i propună pentru noi mandate, dar e o rușine că va ajunge  probabil cineva în acel înalt for care sigur va apăra Țara “ei”?! Adică e salutară profeția de credință a lui Rareș Bogdan, pe care o reiau cu plăcere și o voi relua de câte ori va fi necesar: “Cu cât ești mai prost, mai imoral, mai lingușitor, mai prostălău, mai grobian, mai ticălos, mai curvă și obligatoriu corupt, ai șanse să devii politician de top”. Și subliniez că în cazul lui personal corespunde întru totul adevărului, pentru că nu e la prima tentativă de a ajunge politician de soiul definit de el însuși. Și e meritul PNL-ului că a adoptat un asemenea specimen. Nu a avut ochi și urechi pentru un votant consacrat, adept al liberalismului, pâna la dizolvarea acestuia în coruptul PD!

În antiteză, PSD  devine beneficiarul unei candidaturi de nesperat în condiții normale. Dar, cum nimic nu mai e prea normal, vom constata că, totuși, este mai tonică poziția actualului premier  la… judecata  Europei decât a fostului premier Ponta, întors de la… judecată cu o listă de sarcini în mână, neputincios și rușinoș! (Listă primită de la senior Barosso, mare om de afaceri, inclusiv cu  Băsescu. Poate chiar din cauza unor Barosso e nevoie de Codruța Kovesi la Procuratura Europei!)… Moment care a lămurit-o pe Carmen Avram să treacă și ea în politică. De la glorie la neant? Sau tot la glorie?  Om muri și om vedea…  Dar dacă nu vă deranjează Rareș Bogdan, care caracterial e un zero, cum vă poate  deranja Carmen Avram ? Este și mare ziaristă, și frumoasă, și deșteaptă, și inteligentă! Sâc! ( Știu că nu ea vă oripilează, ci faptul că e în parohia lui Dragnea, paratrăznetul tuturor oalelor sparte în România în ultimii 30 de ani. Ce să-i faci, asta-i România!).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani