Zuzu – Zuzu, da’ ‚oţ

În fiecare lună iese la iveală câte o faptă ce trebuie redirecţionată spre D.N.A. şi îl are ca protagonist pe un fost primar cam dus cu pluta din Ţara Haţegului. Ultima ispravă îl prezintă pe Primarul-Zuzu ca falsificator de documente în interesul său propriu şi personal.

El ca primar şi-a dat sieşi ca patron de firmă un act de proprietate contrafăcut.

Şmenul l-a adus în posesia necuvenită a unei proprietăţi iar din povestea asta trei proprietari de bună credinţă au rămas cu buzele umflate şi buzunarele goale.

Se mai spune că trandafirii de la putere i-au dat lui Zuzu un post nou pe care să-l mulgă ca să aibă şi generaţia următoare de procurori ceva de lucru.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + nouăsprezece =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României