Zuzu – Zuzu, da’ ‚oţ

În fiecare lună iese la iveală câte o faptă ce trebuie redirecţionată spre D.N.A. şi îl are ca protagonist pe un fost primar cam dus cu pluta din Ţara Haţegului. Ultima ispravă îl prezintă pe Primarul-Zuzu ca falsificator de documente în interesul său propriu şi personal.

El ca primar şi-a dat sieşi ca patron de firmă un act de proprietate contrafăcut.

Şmenul l-a adus în posesia necuvenită a unei proprietăţi iar din povestea asta trei proprietari de bună credinţă au rămas cu buzele umflate şi buzunarele goale.

Se mai spune că trandafirii de la putere i-au dat lui Zuzu un post nou pe care să-l mulgă ca să aibă şi generaţia următoare de procurori ceva de lucru.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + trei =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani