Zuzu – Zuzu, da’ ‚oţ

În fiecare lună iese la iveală câte o faptă ce trebuie redirecţionată spre D.N.A. şi îl are ca protagonist pe un fost primar cam dus cu pluta din Ţara Haţegului. Ultima ispravă îl prezintă pe Primarul-Zuzu ca falsificator de documente în interesul său propriu şi personal.

El ca primar şi-a dat sieşi ca patron de firmă un act de proprietate contrafăcut.

Şmenul l-a adus în posesia necuvenită a unei proprietăţi iar din povestea asta trei proprietari de bună credinţă au rămas cu buzele umflate şi buzunarele goale.

Se mai spune că trandafirii de la putere i-au dat lui Zuzu un post nou pe care să-l mulgă ca să aibă şi generaţia următoare de procurori ceva de lucru.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte − 4 =

ACTUALITATE
Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre         DN 76 Deva – Brad: modernizarea șoselei de 30 de kilometri a ajuns la final