Unde a dispărut Nulus?

Nulus, castelanul, şi-a scăpat blazonul de împrumut peste pedichiură într-o dimineaţă târzie şi n-a mai dat pe la muncă.

Unii spun că necazurile cu laba i-au provocat un atac de panică şi Nulus a intrat în concediu medical.

Alţi bagă mâna-n foc că huniadul de împrumut e în concediu fără plată ca să-i poată pasa jilţul de la Castel pupilei grofului.

Iată cum relatează Andrei, cronicarul Curţii, misterioasa dispariţie a lui Nulus de la Castel:

„M-a spus mie dregătorul-şef că Nulus a lăsat o jalbă la el pe masă că nu mai poate sta degeaba pentru o leafă de la dregătorie, că pentru aşa de puţin el nici nu coboară din pat”.

Aiastă vorbă nu-i de crezut atâta timp cât lunar castelanul duce acasă un salariu cât doi directori la un loc.

Dar, se poate şi mai bine.

Eu zic că l-au mutat la sectorul Şpăgi. Da’ nu ştiţi de la mine, OK?”

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Unde a dispărut Nulus?

  1. nefer.tika

    …nu pricep de ce informatia asta e la barfe si nu aveti curajul sa ii spuneti pe nume… nenea pus sef de castel era, evident, cea mai proasta alegere; umilitor de proasta alegere… sunt oameni inteligenti si calificati acolo care si-au pus sangele pe salarii mizere si au tinut muzeul in viata ani buni… marea lor problema este ca nu au priceput ca arheologia inseamna si sapaturi la zi…

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat