Unde a dispărut Nulus?

Nulus, castelanul, şi-a scăpat blazonul de împrumut peste pedichiură într-o dimineaţă târzie şi n-a mai dat pe la muncă.

Unii spun că necazurile cu laba i-au provocat un atac de panică şi Nulus a intrat în concediu medical.

Alţi bagă mâna-n foc că huniadul de împrumut e în concediu fără plată ca să-i poată pasa jilţul de la Castel pupilei grofului.

Iată cum relatează Andrei, cronicarul Curţii, misterioasa dispariţie a lui Nulus de la Castel:

„M-a spus mie dregătorul-şef că Nulus a lăsat o jalbă la el pe masă că nu mai poate sta degeaba pentru o leafă de la dregătorie, că pentru aşa de puţin el nici nu coboară din pat”.

Aiastă vorbă nu-i de crezut atâta timp cât lunar castelanul duce acasă un salariu cât doi directori la un loc.

Dar, se poate şi mai bine.

Eu zic că l-au mutat la sectorul Şpăgi. Da’ nu ştiţi de la mine, OK?”

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Unde a dispărut Nulus?

  1. nefer.tika

    …nu pricep de ce informatia asta e la barfe si nu aveti curajul sa ii spuneti pe nume… nenea pus sef de castel era, evident, cea mai proasta alegere; umilitor de proasta alegere… sunt oameni inteligenti si calificati acolo care si-au pus sangele pe salarii mizere si au tinut muzeul in viata ani buni… marea lor problema este ca nu au priceput ca arheologia inseamna si sapaturi la zi…

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ovidiu Drîngă a fost pus în libertate după trei ani de la uciderea a două femei         Zimbrii care atrag toate privirile oaspeţilor de la Zoo Hunedoara         Dragobete la Castelul Corvinilor         Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani