Şase ! Vin odată mascaţii?

Iniţiaţii spun că pe un fost vice de vale tremură cămăşuţa.

Şi-a adus recent aminte că nu a trecut mai mult de un an de când a pus la cale un complot interlop împotriva boss-ului său.

Numai că, fir-ar să fie, a fost cam în neglijee când a planificat ambuscada: a făcut-o la telefon.

Iar acum îndoiala o omoară ! Dacă toată povestea a fost stenografiată? Fostul vice se mai ţine doar în speranţa că Timpanul a fost surd la apelurile ei formate către interlop. Au trecut totuşi luni de zile de atunci.

Cu toate astea, de la marile arestări din vară,  de frică să nu-i spargă mascaţii uşa şi-a pus un bilet lângă sonerie: „Nu bateţi tare! Ies eu din când în când!”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 4 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani