Şase ! Vin odată mascaţii?

Iniţiaţii spun că pe un fost vice de vale tremură cămăşuţa.

Şi-a adus recent aminte că nu a trecut mai mult de un an de când a pus la cale un complot interlop împotriva boss-ului său.

Numai că, fir-ar să fie, a fost cam în neglijee când a planificat ambuscada: a făcut-o la telefon.

Iar acum îndoiala o omoară ! Dacă toată povestea a fost stenografiată? Fostul vice se mai ţine doar în speranţa că Timpanul a fost surd la apelurile ei formate către interlop. Au trecut totuşi luni de zile de atunci.

Cu toate astea, de la marile arestări din vară,  de frică să nu-i spargă mascaţii uşa şi-a pus un bilet lângă sonerie: „Nu bateţi tare! Ies eu din când în când!”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box