Şase ! Vin odată mascaţii?

Iniţiaţii spun că pe un fost vice de vale tremură cămăşuţa.

Şi-a adus recent aminte că nu a trecut mai mult de un an de când a pus la cale un complot interlop împotriva boss-ului său.

Numai că, fir-ar să fie, a fost cam în neglijee când a planificat ambuscada: a făcut-o la telefon.

Iar acum îndoiala o omoară ! Dacă toată povestea a fost stenografiată? Fostul vice se mai ţine doar în speranţa că Timpanul a fost surd la apelurile ei formate către interlop. Au trecut totuşi luni de zile de atunci.

Cu toate astea, de la marile arestări din vară,  de frică să nu-i spargă mascaţii uşa şi-a pus un bilet lângă sonerie: „Nu bateţi tare! Ies eu din când în când!”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
APEL UMANITAR. Doi frați au rămas pe drumuri după o tragedie cumplită         Elevii de la școlile din Deva au ales Poliția Locală de ,,Ziua meseriilor”         Sărbătoare la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara         Fântâna muzicală din centrul Devei – în pregătire pentru conservare         Simpozion științific la Muzeul din Deva         Deva24 are peste 1000 de utilizatori         Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă