„S-a spart gheaţa, domnilor jurişti”

Într-o dregătorie de mare angajament municipal, lucrătoarele de la compartimentul juridic fac şi desfac acte în funcţie de pretenţiile clientului. Degeaba votează aleşii locali una, că din laboratoarele juridice iese cu totul altceva. Cam ca la croitorie şi cu actele – se fac în serie, dar se ridică la comandă.

Nu se întâmplă în mod excepţional. Dimpotrivă, calea e bătătorită.

Periodic apar comentarii pe tema asta. Nu întâmplător dregătoria asta dă la stat cea mai mare cotă de puşcăriabili.

Ultimele descoperiri făcute de cercetători britanici dau în vileag faptul că actele contrafăcute produc efecte şi în zilele noastre. Efectele urmează să le vadă tot poporul în zilele următoare.

Ţineţi aproape!

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ovidiu Drîngă a fost pus în libertate după trei ani de la uciderea a două femei         Zimbrii care atrag toate privirile oaspeţilor de la Zoo Hunedoara         Dragobete la Castelul Corvinilor         Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani