„S-a spart gheaţa, domnilor jurişti”

Într-o dregătorie de mare angajament municipal, lucrătoarele de la compartimentul juridic fac şi desfac acte în funcţie de pretenţiile clientului. Degeaba votează aleşii locali una, că din laboratoarele juridice iese cu totul altceva. Cam ca la croitorie şi cu actele – se fac în serie, dar se ridică la comandă.

Nu se întâmplă în mod excepţional. Dimpotrivă, calea e bătătorită.

Periodic apar comentarii pe tema asta. Nu întâmplător dregătoria asta dă la stat cea mai mare cotă de puşcăriabili.

Ultimele descoperiri făcute de cercetători britanici dau în vileag faptul că actele contrafăcute produc efecte şi în zilele noastre. Efectele urmează să le vadă tot poporul în zilele următoare.

Ţineţi aproape!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box