„S-a spart gheaţa, domnilor jurişti”

Într-o dregătorie de mare angajament municipal, lucrătoarele de la compartimentul juridic fac şi desfac acte în funcţie de pretenţiile clientului. Degeaba votează aleşii locali una, că din laboratoarele juridice iese cu totul altceva. Cam ca la croitorie şi cu actele – se fac în serie, dar se ridică la comandă.

Nu se întâmplă în mod excepţional. Dimpotrivă, calea e bătătorită.

Periodic apar comentarii pe tema asta. Nu întâmplător dregătoria asta dă la stat cea mai mare cotă de puşcăriabili.

Ultimele descoperiri făcute de cercetători britanici dau în vileag faptul că actele contrafăcute produc efecte şi în zilele noastre. Efectele urmează să le vadă tot poporul în zilele următoare.

Ţineţi aproape!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”