„S-a spart gheaţa, domnilor jurişti”

Într-o dregătorie de mare angajament municipal, lucrătoarele de la compartimentul juridic fac şi desfac acte în funcţie de pretenţiile clientului. Degeaba votează aleşii locali una, că din laboratoarele juridice iese cu totul altceva. Cam ca la croitorie şi cu actele – se fac în serie, dar se ridică la comandă.

Nu se întâmplă în mod excepţional. Dimpotrivă, calea e bătătorită.

Periodic apar comentarii pe tema asta. Nu întâmplător dregătoria asta dă la stat cea mai mare cotă de puşcăriabili.

Ultimele descoperiri făcute de cercetători britanici dau în vileag faptul că actele contrafăcute produc efecte şi în zilele noastre. Efectele urmează să le vadă tot poporul în zilele următoare.

Ţineţi aproape!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + patru =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat