Pungăşia în plan evolutiv

greedy_manUn patron putred de bogat de prin Jalea Viului face de mai mulţi ani politică de stânga şi multă lume s-a întrebat de ce. Păi, e simplu: declarativ nababul plânge pe umărul sărmanilor nevoiaşi, dar în fapt îşi bagă amândouă mâinile până la cot în crăiţarii publici.

Cât a fost consilier local a supt la duda primăriei (dovedit), fără să păţească nimic de pe urma unei sentinţe irevocabile. A văzut că se poate şi a trecut la nivelul superior.

Consilier judeţean, milionarul roşu şi-a tras pentru sine peste zece miliarde de lei vechi numai de la firme controlate de directori pesedişti, fără licitaţie, prin încredinţare directă. Cheia succesului e clasică pentru şmenarii din Vale: furajează firmele din minerit cu alimente pentru ortaci.

Următorul buletin de vot îi va tipării numele la deputăţie. Mai mult ca sigur. Că nici Valea Jiului nu mai e ce-a fost, au scăzut dramatic resursele de şterpelit, iar următorul mandat va fi al hoţilor de talie naţională.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − trei =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva