Pungăşia în plan evolutiv

greedy_manUn patron putred de bogat de prin Jalea Viului face de mai mulţi ani politică de stânga şi multă lume s-a întrebat de ce. Păi, e simplu: declarativ nababul plânge pe umărul sărmanilor nevoiaşi, dar în fapt îşi bagă amândouă mâinile până la cot în crăiţarii publici.

Cât a fost consilier local a supt la duda primăriei (dovedit), fără să păţească nimic de pe urma unei sentinţe irevocabile. A văzut că se poate şi a trecut la nivelul superior.

Consilier judeţean, milionarul roşu şi-a tras pentru sine peste zece miliarde de lei vechi numai de la firme controlate de directori pesedişti, fără licitaţie, prin încredinţare directă. Cheia succesului e clasică pentru şmenarii din Vale: furajează firmele din minerit cu alimente pentru ortaci.

Următorul buletin de vot îi va tipării numele la deputăţie. Mai mult ca sigur. Că nici Valea Jiului nu mai e ce-a fost, au scăzut dramatic resursele de şterpelit, iar următorul mandat va fi al hoţilor de talie naţională.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare