Pungăşia în plan evolutiv

greedy_manUn patron putred de bogat de prin Jalea Viului face de mai mulţi ani politică de stânga şi multă lume s-a întrebat de ce. Păi, e simplu: declarativ nababul plânge pe umărul sărmanilor nevoiaşi, dar în fapt îşi bagă amândouă mâinile până la cot în crăiţarii publici.

Cât a fost consilier local a supt la duda primăriei (dovedit), fără să păţească nimic de pe urma unei sentinţe irevocabile. A văzut că se poate şi a trecut la nivelul superior.

Consilier judeţean, milionarul roşu şi-a tras pentru sine peste zece miliarde de lei vechi numai de la firme controlate de directori pesedişti, fără licitaţie, prin încredinţare directă. Cheia succesului e clasică pentru şmenarii din Vale: furajează firmele din minerit cu alimente pentru ortaci.

Următorul buletin de vot îi va tipării numele la deputăţie. Mai mult ca sigur. Că nici Valea Jiului nu mai e ce-a fost, au scăzut dramatic resursele de şterpelit, iar următorul mandat va fi al hoţilor de talie naţională.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva