Pungăşia în plan evolutiv

greedy_manUn patron putred de bogat de prin Jalea Viului face de mai mulţi ani politică de stânga şi multă lume s-a întrebat de ce. Păi, e simplu: declarativ nababul plânge pe umărul sărmanilor nevoiaşi, dar în fapt îşi bagă amândouă mâinile până la cot în crăiţarii publici.

Cât a fost consilier local a supt la duda primăriei (dovedit), fără să păţească nimic de pe urma unei sentinţe irevocabile. A văzut că se poate şi a trecut la nivelul superior.

Consilier judeţean, milionarul roşu şi-a tras pentru sine peste zece miliarde de lei vechi numai de la firme controlate de directori pesedişti, fără licitaţie, prin încredinţare directă. Cheia succesului e clasică pentru şmenarii din Vale: furajează firmele din minerit cu alimente pentru ortaci.

Următorul buletin de vot îi va tipării numele la deputăţie. Mai mult ca sigur. Că nici Valea Jiului nu mai e ce-a fost, au scăzut dramatic resursele de şterpelit, iar următorul mandat va fi al hoţilor de talie naţională.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă