Protocol sub acoperire

armoredŞi a venit la Castel justiţiara pe orange. Figură emblematică, a fost primită de autorităţile locale cu toate onorurile.

Dregătoria nu a făcut economie ca să iasă totul bine.  Au tras şi cu tunul, dar nu au nimerit-o.

Dar cel mai ciudat lucru dintre toate este că nimeni, absolut nimeni, nu are o captură video sau o fotografie în care dregătorul local să apară afişat alături de justiţiara marinarului.

Spun zvonacii că dregătorul s-a deghizat în cavaler medieval şi şi-a tras cu coif pe cap ca să nu fie recunoscut.

Că este în reevaluare şi nu vrea să deruteze electoratul din Micro 6.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 17 =

ACTUALITATE
Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara