Primărie cu barman

Cine spune că insolvenţa e un lucru rău? Nu e! Creează oportunităţi la care în mod normal nici nu poţi visa.

Dacă eşti patron laşi toată treaba în cârca executorului şi încerci “jocuri de noroc” ca să convingi creditorii că uneori, în afaceri, mortul se mai şi întoarce de la groapă.

La stat e la fel, minus jocurile de noroc.

Alesul celei mai insolvabile primării din România le-ar fi înlocuit cu un barman care îl serveşte zilnic la noul loc de muncă.

Că dacă în primărie tot nu mai poate aproba buget nici măcar pentru o ascuţitoare nouă, primarul a decis să-şi ţină audienţele la birtuţu din localitate.

Zilnic de la 09.00 la ora închiderii. Consumaţia inclusă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × doi =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva