Primare, mai administrăm şi noi ceva?!

E ca în bancul acela cu şoricelul beat care vrea să-i tragă pisicii o mamă de bătaie! Asta până ce vederea pisicii îl linişteşte definitiv. Aşa ar sta lucrurile şi cu doi consilieri, bărbătuş şi femelă,  angajaţi ai unui dregător tare la comerţ şi industrie.

Atunci când ia la bord în locanta femeiuştii-consilier, unde are obiceiul să se îndoape moca, bărbătuşul-consilier începe să se creadă Radu cel Frumos, de patru ori mai primar decât şeful său.

Cine vrea să-l asculte poate afla că de fapt el conduce şandramaua administrativă şi, prin metode specifice, bagă la poşnar juma de miliard de lei numai din piruete. Zvonurile au ajuns până sus, unde a iritat şefimea partidului de care nu prea mai vrea să ţină întâiul gospodar al urbei. 

Aceasta i-ar fi trimis edilului un SMS avertisment cu un text adaptat de pe unul din posturile TV dedicate: „Primare, mai administrăm şi noi ceva!?”

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 5 =

ACTUALITATE
Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă