Primare, mai administrăm şi noi ceva?!

E ca în bancul acela cu şoricelul beat care vrea să-i tragă pisicii o mamă de bătaie! Asta până ce vederea pisicii îl linişteşte definitiv. Aşa ar sta lucrurile şi cu doi consilieri, bărbătuş şi femelă,  angajaţi ai unui dregător tare la comerţ şi industrie.

Atunci când ia la bord în locanta femeiuştii-consilier, unde are obiceiul să se îndoape moca, bărbătuşul-consilier începe să se creadă Radu cel Frumos, de patru ori mai primar decât şeful său.

Cine vrea să-l asculte poate afla că de fapt el conduce şandramaua administrativă şi, prin metode specifice, bagă la poşnar juma de miliard de lei numai din piruete. Zvonurile au ajuns până sus, unde a iritat şefimea partidului de care nu prea mai vrea să ţină întâiul gospodar al urbei. 

Aceasta i-ar fi trimis edilului un SMS avertisment cu un text adaptat de pe unul din posturile TV dedicate: „Primare, mai administrăm şi noi ceva!?”

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață