Primare, mai administrăm şi noi ceva?!

E ca în bancul acela cu şoricelul beat care vrea să-i tragă pisicii o mamă de bătaie! Asta până ce vederea pisicii îl linişteşte definitiv. Aşa ar sta lucrurile şi cu doi consilieri, bărbătuş şi femelă,  angajaţi ai unui dregător tare la comerţ şi industrie.

Atunci când ia la bord în locanta femeiuştii-consilier, unde are obiceiul să se îndoape moca, bărbătuşul-consilier începe să se creadă Radu cel Frumos, de patru ori mai primar decât şeful său.

Cine vrea să-l asculte poate afla că de fapt el conduce şandramaua administrativă şi, prin metode specifice, bagă la poşnar juma de miliard de lei numai din piruete. Zvonurile au ajuns până sus, unde a iritat şefimea partidului de care nu prea mai vrea să ţină întâiul gospodar al urbei. 

Aceasta i-ar fi trimis edilului un SMS avertisment cu un text adaptat de pe unul din posturile TV dedicate: „Primare, mai administrăm şi noi ceva!?”

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor