Primare, mai administrăm şi noi ceva?!

E ca în bancul acela cu şoricelul beat care vrea să-i tragă pisicii o mamă de bătaie! Asta până ce vederea pisicii îl linişteşte definitiv. Aşa ar sta lucrurile şi cu doi consilieri, bărbătuş şi femelă,  angajaţi ai unui dregător tare la comerţ şi industrie.

Atunci când ia la bord în locanta femeiuştii-consilier, unde are obiceiul să se îndoape moca, bărbătuşul-consilier începe să se creadă Radu cel Frumos, de patru ori mai primar decât şeful său.

Cine vrea să-l asculte poate afla că de fapt el conduce şandramaua administrativă şi, prin metode specifice, bagă la poşnar juma de miliard de lei numai din piruete. Zvonurile au ajuns până sus, unde a iritat şefimea partidului de care nu prea mai vrea să ţină întâiul gospodar al urbei. 

Aceasta i-ar fi trimis edilului un SMS avertisment cu un text adaptat de pe unul din posturile TV dedicate: „Primare, mai administrăm şi noi ceva!?”

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj