Orbu’ de la toţi şi nimeni de la orbu’

Totul în viaţă este să nu uiţi niciodată de unde ai plecat când ţi-era foame. Dacă uiţi, te costă ! Spun sursele că un lider de sindicat mineresc a uitat de toţi după ce s-a văzut la butoane.

Are o amnezie ciudată: nu mai ştie cine i-au fost aliaţii, dar îşi aminteşte perfect să-şi umple sacul cu foloase care evident nu i se cuvin.

Avariţia lui întrece însă orice închipuire. Cum vede ceva care-i place, hap!, înşfacă tot de la gura confraţilor de nu mai rămân nici firimituri.

Azi aşa, mâine aşa, numai că acuma i s-a înfundat. Iubitorii bârfei spun că foştii lui aliaţi s-au împrietenit cu opoziţia şi pun de o răsturnare de pe tron.

Degeaba nea liderul se face că nu vede. Tactica cu „orbu’ de la toţi şi nimeni de la orbu’” nu mai ţine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă