Orbu’ de la toţi şi nimeni de la orbu’

Totul în viaţă este să nu uiţi niciodată de unde ai plecat când ţi-era foame. Dacă uiţi, te costă ! Spun sursele că un lider de sindicat mineresc a uitat de toţi după ce s-a văzut la butoane.

Are o amnezie ciudată: nu mai ştie cine i-au fost aliaţii, dar îşi aminteşte perfect să-şi umple sacul cu foloase care evident nu i se cuvin.

Avariţia lui întrece însă orice închipuire. Cum vede ceva care-i place, hap!, înşfacă tot de la gura confraţilor de nu mai rămân nici firimituri.

Azi aşa, mâine aşa, numai că acuma i s-a înfundat. Iubitorii bârfei spun că foştii lui aliaţi s-au împrietenit cu opoziţia şi pun de o răsturnare de pe tron.

Degeaba nea liderul se face că nu vede. Tactica cu „orbu’ de la toţi şi nimeni de la orbu’” nu mai ţine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + 16 =

ACTUALITATE
Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului