Orbu’ de la toţi şi nimeni de la orbu’

Totul în viaţă este să nu uiţi niciodată de unde ai plecat când ţi-era foame. Dacă uiţi, te costă ! Spun sursele că un lider de sindicat mineresc a uitat de toţi după ce s-a văzut la butoane.

Are o amnezie ciudată: nu mai ştie cine i-au fost aliaţii, dar îşi aminteşte perfect să-şi umple sacul cu foloase care evident nu i se cuvin.

Avariţia lui întrece însă orice închipuire. Cum vede ceva care-i place, hap!, înşfacă tot de la gura confraţilor de nu mai rămân nici firimituri.

Azi aşa, mâine aşa, numai că acuma i s-a înfundat. Iubitorii bârfei spun că foştii lui aliaţi s-au împrietenit cu opoziţia şi pun de o răsturnare de pe tron.

Degeaba nea liderul se face că nu vede. Tactica cu „orbu’ de la toţi şi nimeni de la orbu’” nu mai ţine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − cincisprezece =

ACTUALITATE
Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara         Accident în Hunedoara, produs de un bărbat de 71 de ani         PROIECT PILOT. Tablete pentru elevi şi laptopuri pentru dascăli, moca, de la stat         Pagube de peste jumătate de milion de lei în judeţul Hunedoara         Aproape 200 de cadre didactice, cercetători, academicieni și scriitori au dat publicității apelul ”Dreptul la Educație”         Ministrul Turismului la Geoagiu Băi. Mircea Titus Dobre: „Ce a fost până acum a fost o pancartă”         Drumul Ilia – Gelmar se va face cu 40 milioane euro, bani europeni         Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril         Imagini aeriene de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat (VIDEO)         Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni