Oaie şi ai săi au magnet la falsuri

Fost primar şi mare magnet al fierului vechi din Ţara Haţegului, Oaie (ZUZU) şi ai săi au ţinut-o târlă cu căpătuiala prin orice mijloace. Aflarăm cum că Oaie şi-ar fi intabulat o baracă fără fundaţie, un fel de coteţ, care a ajuns sediu social pentru firma cu ruginituri.

Cam cum ar intra ţiganu’ cu cortul în Cartea Funciară. Aiastă faptă a fost posibilă prin transferul unui CF din raza administrativă  Nălaţi la Haţeg, în favoarea şi prin dispoziţia sinelui în calitate de preşedinte a comisiei de fond funciar şi de administrator (patron) de firmă.

În consecinţă ne situăm în faţa unor schimburi nelegale de teren şi evitarea reconstituirii de proprietate pe acelaşi amplasament în care fostul primar avea interese iar azi, ai lui şi el personal, derulează afaceri de notorietate cu fier vechi.

Actele nu se puteau face fără participarea autorităţilor statului aflate într-o stare de gravă complicitate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață