Oaie şi ai săi au magnet la falsuri

Fost primar şi mare magnet al fierului vechi din Ţara Haţegului, Oaie (ZUZU) şi ai săi au ţinut-o târlă cu căpătuiala prin orice mijloace. Aflarăm cum că Oaie şi-ar fi intabulat o baracă fără fundaţie, un fel de coteţ, care a ajuns sediu social pentru firma cu ruginituri.

Cam cum ar intra ţiganu’ cu cortul în Cartea Funciară. Aiastă faptă a fost posibilă prin transferul unui CF din raza administrativă  Nălaţi la Haţeg, în favoarea şi prin dispoziţia sinelui în calitate de preşedinte a comisiei de fond funciar şi de administrator (patron) de firmă.

În consecinţă ne situăm în faţa unor schimburi nelegale de teren şi evitarea reconstituirii de proprietate pe acelaşi amplasament în care fostul primar avea interese iar azi, ai lui şi el personal, derulează afaceri de notorietate cu fier vechi.

Actele nu se puteau face fără participarea autorităţilor statului aflate într-o stare de gravă complicitate.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − 8 =

ACTUALITATE
Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne