Oaie şi ai săi au magnet la falsuri

Fost primar şi mare magnet al fierului vechi din Ţara Haţegului, Oaie (ZUZU) şi ai săi au ţinut-o târlă cu căpătuiala prin orice mijloace. Aflarăm cum că Oaie şi-ar fi intabulat o baracă fără fundaţie, un fel de coteţ, care a ajuns sediu social pentru firma cu ruginituri.

Cam cum ar intra ţiganu’ cu cortul în Cartea Funciară. Aiastă faptă a fost posibilă prin transferul unui CF din raza administrativă  Nălaţi la Haţeg, în favoarea şi prin dispoziţia sinelui în calitate de preşedinte a comisiei de fond funciar şi de administrator (patron) de firmă.

În consecinţă ne situăm în faţa unor schimburi nelegale de teren şi evitarea reconstituirii de proprietate pe acelaşi amplasament în care fostul primar avea interese iar azi, ai lui şi el personal, derulează afaceri de notorietate cu fier vechi.

Actele nu se puteau face fără participarea autorităţilor statului aflate într-o stare de gravă complicitate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara