Oaie şi ai săi au magnet la falsuri

Fost primar şi mare magnet al fierului vechi din Ţara Haţegului, Oaie (ZUZU) şi ai săi au ţinut-o târlă cu căpătuiala prin orice mijloace. Aflarăm cum că Oaie şi-ar fi intabulat o baracă fără fundaţie, un fel de coteţ, care a ajuns sediu social pentru firma cu ruginituri.

Cam cum ar intra ţiganu’ cu cortul în Cartea Funciară. Aiastă faptă a fost posibilă prin transferul unui CF din raza administrativă  Nălaţi la Haţeg, în favoarea şi prin dispoziţia sinelui în calitate de preşedinte a comisiei de fond funciar şi de administrator (patron) de firmă.

În consecinţă ne situăm în faţa unor schimburi nelegale de teren şi evitarea reconstituirii de proprietate pe acelaşi amplasament în care fostul primar avea interese iar azi, ai lui şi el personal, derulează afaceri de notorietate cu fier vechi.

Actele nu se puteau face fără participarea autorităţilor statului aflate într-o stare de gravă complicitate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne