O moştenire grea

Spun cârcotaşii că într-o dregătorie mare şi minerească actualul edil a moştenit un angajat care a fost “copilul de suflet” al predecesorului său.

Ăsta micu însă nu are pic de respect pentru noul său tătic. Nu-i trebuie decât o zi-două ca acesta să plece de-acasă, că zbang, începe cu semnături torpilă, că are încă dreptul la ele.

Când tăticul vine acasă ce să vezi!?  Belea!

La Tel Aviv subiectul zilei sunt antenele giesem ce vin să împungă cimitirul evreiesc din urbe. Aprobare înfiatul.

În Parâng, un nene şi-a lăbărţat cabana peste bazinul de apă. Aprobare tacită înfiatul !

Cazuri de smuls părul din cap, nu alta!

Spun sifonarii că cestiunile de ultim moment au pus capac, şi pentru că într-adevăr nu-l mai poate ţine, tăticul se pregăteşte să renunţe la moştenire.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + 9 =

ACTUALITATE
Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului