O moştenire grea

Spun cârcotaşii că într-o dregătorie mare şi minerească actualul edil a moştenit un angajat care a fost “copilul de suflet” al predecesorului său.

Ăsta micu însă nu are pic de respect pentru noul său tătic. Nu-i trebuie decât o zi-două ca acesta să plece de-acasă, că zbang, începe cu semnături torpilă, că are încă dreptul la ele.

Când tăticul vine acasă ce să vezi!?  Belea!

La Tel Aviv subiectul zilei sunt antenele giesem ce vin să împungă cimitirul evreiesc din urbe. Aprobare înfiatul.

În Parâng, un nene şi-a lăbărţat cabana peste bazinul de apă. Aprobare tacită înfiatul !

Cazuri de smuls părul din cap, nu alta!

Spun sifonarii că cestiunile de ultim moment au pus capac, şi pentru că într-adevăr nu-l mai poate ţine, tăticul se pregăteşte să renunţe la moştenire.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă