O moştenire grea

Spun cârcotaşii că într-o dregătorie mare şi minerească actualul edil a moştenit un angajat care a fost “copilul de suflet” al predecesorului său.

Ăsta micu însă nu are pic de respect pentru noul său tătic. Nu-i trebuie decât o zi-două ca acesta să plece de-acasă, că zbang, începe cu semnături torpilă, că are încă dreptul la ele.

Când tăticul vine acasă ce să vezi!?  Belea!

La Tel Aviv subiectul zilei sunt antenele giesem ce vin să împungă cimitirul evreiesc din urbe. Aprobare înfiatul.

În Parâng, un nene şi-a lăbărţat cabana peste bazinul de apă. Aprobare tacită înfiatul !

Cazuri de smuls părul din cap, nu alta!

Spun sifonarii că cestiunile de ultim moment au pus capac, şi pentru că într-adevăr nu-l mai poate ţine, tăticul se pregăteşte să renunţe la moştenire.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
3 lei pentru Salvital. Pe cap de locuitor. Totalul – peste 125.000 de lei         Contractul de finanțare pentru reabilitarea a 10 drumuri județene ar putea fi semnat în zilele următoare         Primăria Deva susține financiar Spitalul Județean de Urgență         Povestea tristă a turnului celei mai vechi biserici din Deva         Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara         Drum județean blocat de bolovani         Sprijin pentru vârstnici și pentru copiii cu dizabilități