O moştenire grea

Spun cârcotaşii că într-o dregătorie mare şi minerească actualul edil a moştenit un angajat care a fost “copilul de suflet” al predecesorului său.

Ăsta micu însă nu are pic de respect pentru noul său tătic. Nu-i trebuie decât o zi-două ca acesta să plece de-acasă, că zbang, începe cu semnături torpilă, că are încă dreptul la ele.

Când tăticul vine acasă ce să vezi!?  Belea!

La Tel Aviv subiectul zilei sunt antenele giesem ce vin să împungă cimitirul evreiesc din urbe. Aprobare înfiatul.

În Parâng, un nene şi-a lăbărţat cabana peste bazinul de apă. Aprobare tacită înfiatul !

Cazuri de smuls părul din cap, nu alta!

Spun sifonarii că cestiunile de ultim moment au pus capac, şi pentru că într-adevăr nu-l mai poate ţine, tăticul se pregăteşte să renunţe la moştenire.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste         Ucigașul celor două femei din Balomir adus în instanță. Detaliile crimelor înfiorătoare săvârșite de tânăr         Ședință la Prefectură pe tema drumurilor din județ         Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție