O mămăruţă disperată

Trecerea vedetei de silicon prin capitala Hunedoarei a fost o experienţă de neuitat pentru alaiul ei de mămăruţe media.

Spun surse bine informate din spatele scenei, că lumea bine făcută din judeţ nu a uitat-o pe cea care, pe vremuri,  a diseminat bucurii de neuitat de câte ori fugea de acasă.

Revederile exaltante l-ar fi nemulţumit pe mămăruţă care a încercat de câteva ori să facă ordine în jurul 2xanca.

Nu ştia mica gâză nimic despre tradiţia noastră când e vorba de grupări gata organizate.

Aşa că, au fost inevitabile câteva castane date cu meşteşug pe care, spun cârcotaşii, mămăruţa le-ar fi încasat în tărtăcuţă, pe când făcea regie în afara platoului.

Prietenii i-au spus: „Nu disPERA, că putea fi mai rău. La noi, viaţa bate filmul!”

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “O mămăruţă disperată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste