O mămăruţă disperată

Trecerea vedetei de silicon prin capitala Hunedoarei a fost o experienţă de neuitat pentru alaiul ei de mămăruţe media.

Spun surse bine informate din spatele scenei, că lumea bine făcută din judeţ nu a uitat-o pe cea care, pe vremuri,  a diseminat bucurii de neuitat de câte ori fugea de acasă.

Revederile exaltante l-ar fi nemulţumit pe mămăruţă care a încercat de câteva ori să facă ordine în jurul 2xanca.

Nu ştia mica gâză nimic despre tradiţia noastră când e vorba de grupări gata organizate.

Aşa că, au fost inevitabile câteva castane date cu meşteşug pe care, spun cârcotaşii, mămăruţa le-ar fi încasat în tărtăcuţă, pe când făcea regie în afara platoului.

Prietenii i-au spus: „Nu disPERA, că putea fi mai rău. La noi, viaţa bate filmul!”

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “O mămăruţă disperată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei