Moartea citeşte ziarul

O tânără a murit cu zile într-un spital de mare faimă al judeţului.

Familia are toate motivele să creadă că a fost ucisă din cauza neglijenţei cadrelor medicale.

Din câte se spune că tânăra, fiind într-o criză de spasmofilie, a fost ridicată de pe un pat de la primire Urgenţe ca să o pregătească pentru consult însă cei care s-au ocupat de ea au scăpat-o şi, în cădere, a dat cu capul de muchia unei instalaţii şi a intrat în comă. La scurt timp după, pacienta a decedat.

Cadrele medicale susţin că a venit cu gâtul rupt, capul spart şi în comă de acasă.

Povestea lor e subţire şi n-ar rezista la o investigaţie serioasă.

Acesta pare a fi motivul pentru care organele de cercetare o lălăie de doi ani, fără să-i dea de cap.

Se mai aude că înregistrările filmate care probau că pacienta a discutat cu doctorimea şi că nu venise cu comă de-acasă au cam dispărut.

O poveste de care vom mai auzi, vom mai scrie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa