Moartea citeşte ziarul

O tânără a murit cu zile într-un spital de mare faimă al judeţului.

Familia are toate motivele să creadă că a fost ucisă din cauza neglijenţei cadrelor medicale.

Din câte se spune că tânăra, fiind într-o criză de spasmofilie, a fost ridicată de pe un pat de la primire Urgenţe ca să o pregătească pentru consult însă cei care s-au ocupat de ea au scăpat-o şi, în cădere, a dat cu capul de muchia unei instalaţii şi a intrat în comă. La scurt timp după, pacienta a decedat.

Cadrele medicale susţin că a venit cu gâtul rupt, capul spart şi în comă de acasă.

Povestea lor e subţire şi n-ar rezista la o investigaţie serioasă.

Acesta pare a fi motivul pentru care organele de cercetare o lălăie de doi ani, fără să-i dea de cap.

Se mai aude că înregistrările filmate care probau că pacienta a discutat cu doctorimea şi că nu venise cu comă de-acasă au cam dispărut.

O poveste de care vom mai auzi, vom mai scrie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor