La Calu’ Bălan cu birjar pohui

Un accident electoral l-a aruncat pe divanul de primar într-un municipiu cu tradiţie cărturărească. Dacă nu erau luaţi de valul USL-ist, orăşenii nu l-ar fi votat nici bătuţi cu biciul ca pe Calu’ Bălan.

Acum primarului „roşior” nu-i mai ajunge plebea nici cu prăjina la nas. În sferele înalte prin care îşi poartă peşcheşul doar comisioanele grase îi mai trec pe dinainte.

Din aste binecuvântate pricini, primarul dă cu copita şi-şi bagă potcoava în ele de fonduri europene de la care nu se poate ciordi nimic că stau arnăuţii UE cu ochii pe parale ca pe butelie. Nu vrea bani comunitari şi pace.

Chit că reţeaua de apă a oraşului e plină de spărturi, pe primar îl doare-n ciur de lume.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei