Judeci, deci exişti

Un politician trandafiriu în obraji, proaspăt săltat de mascaţi, era până de curând foarte sigur că nu i se poate întâmpla nimic rău. Asta pentru că îngerul lui păzitor prestează în magistratură. Femeia, liberă de sarcini prin divorţ, se afla în căutare de „mascur” şi a dat peste omul potrivit  astă vară. Cunoscătorii spun că cei doi au petrecut o vacanţă de neuitat pe limba de litoral românesc.

Doamna care ajută Zeiţa Oarbă (cu Balanţă) să umble pentru ea, se mai spune, ar fi prestat pe vremuri în cauze fără scăpare iar aba acum şi-a primit plata. În natură. (De răsplata în bani, sursele nu pot spune nimic precis.)

Nasol e că bietului om politic aflat la ananghie nu-i foloseşte să aibă acum un înger păzitor printre magistraţii hunedoreni, fiindcă va fi judecat la Alba. Şi, colac peste pupăză,  Frăţia vrea să-l treacă „în adormire”, fiindcă atunci când dă bărbatul de greu rămâne singur cuc.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + paisprezece =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat