Judeci, deci exişti

Un politician trandafiriu în obraji, proaspăt săltat de mascaţi, era până de curând foarte sigur că nu i se poate întâmpla nimic rău. Asta pentru că îngerul lui păzitor prestează în magistratură. Femeia, liberă de sarcini prin divorţ, se afla în căutare de „mascur” şi a dat peste omul potrivit  astă vară. Cunoscătorii spun că cei doi au petrecut o vacanţă de neuitat pe limba de litoral românesc.

Doamna care ajută Zeiţa Oarbă (cu Balanţă) să umble pentru ea, se mai spune, ar fi prestat pe vremuri în cauze fără scăpare iar aba acum şi-a primit plata. În natură. (De răsplata în bani, sursele nu pot spune nimic precis.)

Nasol e că bietului om politic aflat la ananghie nu-i foloseşte să aibă acum un înger păzitor printre magistraţii hunedoreni, fiindcă va fi judecat la Alba. Şi, colac peste pupăză,  Frăţia vrea să-l treacă „în adormire”, fiindcă atunci când dă bărbatul de greu rămâne singur cuc.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr