Judeci, deci exişti

Un politician trandafiriu în obraji, proaspăt săltat de mascaţi, era până de curând foarte sigur că nu i se poate întâmpla nimic rău. Asta pentru că îngerul lui păzitor prestează în magistratură. Femeia, liberă de sarcini prin divorţ, se afla în căutare de „mascur” şi a dat peste omul potrivit  astă vară. Cunoscătorii spun că cei doi au petrecut o vacanţă de neuitat pe limba de litoral românesc.

Doamna care ajută Zeiţa Oarbă (cu Balanţă) să umble pentru ea, se mai spune, ar fi prestat pe vremuri în cauze fără scăpare iar aba acum şi-a primit plata. În natură. (De răsplata în bani, sursele nu pot spune nimic precis.)

Nasol e că bietului om politic aflat la ananghie nu-i foloseşte să aibă acum un înger păzitor printre magistraţii hunedoreni, fiindcă va fi judecat la Alba. Şi, colac peste pupăză,  Frăţia vrea să-l treacă „în adormire”, fiindcă atunci când dă bărbatul de greu rămâne singur cuc.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități