Istoria unui miting ratat

De curând un mare lider portocaliu a dat sfoară-n ţară pe la toate organizaţiile locale să scoată potop de lume-n stradă pentru un miting de protest împotriva celor care au votat bugetul. Baronul moldovean le flutura colegilor şi un plan cu paşii pe care să îi facă să le iasă mitingeala IMPECABIL. Cu autorizaţie de la primărie, vuvuzele şi huiduieli la loc vizibil, pe la porţile arnăuţilor lui Ponta din teritoriu, dacă se poate.

La Deva, protestul nu a mai avut loc. Gurile sparte spun că cel mai portocaliu dintre hunedoreni nu a reuşit să adune nici măcar atâţia navetişti cât să o pună de-un filcău ori măcar cât să poată ţine un banner întins bine.

Şi nici protestatari de profesie n-a putut lua cu ziua că nu-i mai decontează nimeni de la Minvest bonurile fiscale adunate de la ieşirea din magazine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − 2 =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara