Istoria unui miting ratat

De curând un mare lider portocaliu a dat sfoară-n ţară pe la toate organizaţiile locale să scoată potop de lume-n stradă pentru un miting de protest împotriva celor care au votat bugetul. Baronul moldovean le flutura colegilor şi un plan cu paşii pe care să îi facă să le iasă mitingeala IMPECABIL. Cu autorizaţie de la primărie, vuvuzele şi huiduieli la loc vizibil, pe la porţile arnăuţilor lui Ponta din teritoriu, dacă se poate.

La Deva, protestul nu a mai avut loc. Gurile sparte spun că cel mai portocaliu dintre hunedoreni nu a reuşit să adune nici măcar atâţia navetişti cât să o pună de-un filcău ori măcar cât să poată ţine un banner întins bine.

Şi nici protestatari de profesie n-a putut lua cu ziua că nu-i mai decontează nimeni de la Minvest bonurile fiscale adunate de la ieşirea din magazine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri