Istoria unui miting ratat

De curând un mare lider portocaliu a dat sfoară-n ţară pe la toate organizaţiile locale să scoată potop de lume-n stradă pentru un miting de protest împotriva celor care au votat bugetul. Baronul moldovean le flutura colegilor şi un plan cu paşii pe care să îi facă să le iasă mitingeala IMPECABIL. Cu autorizaţie de la primărie, vuvuzele şi huiduieli la loc vizibil, pe la porţile arnăuţilor lui Ponta din teritoriu, dacă se poate.

La Deva, protestul nu a mai avut loc. Gurile sparte spun că cel mai portocaliu dintre hunedoreni nu a reuşit să adune nici măcar atâţia navetişti cât să o pună de-un filcău ori măcar cât să poată ţine un banner întins bine.

Şi nici protestatari de profesie n-a putut lua cu ziua că nu-i mai decontează nimeni de la Minvest bonurile fiscale adunate de la ieşirea din magazine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 3 =

ACTUALITATE
Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii         Ștafeta Veteranilor va trece prin Deva         Situația contractelor de deszăpezire pentru drumurile naționale din vestul țării         Cum a evoluat în 25 de ani populaţia marilor oraşe din judeţul Hunedoara         Decembrie ’89 pe mai multe voci         Rectorul Radu Sorin este cel mai bine plătit profesor din Hunedoara         Tomograf nou achiziționat de Spitalul din Hunedoara         Bine că ești tu deștept! Alegeri în Deva. Conspirație, transpirație și clăbuci         Liviu Gabriel Dumitru va fi noul șef al Școlii de Agenți din Cluj – Napoca         Copil accidentat grav după ce s-a electrocutat pe un pod din Hunedoara         Intensificarea traficului de pasageri pe Aeroportul din centrul ţării         Ministrul Carmen Dan a convocat comisia tehnică centrală pentru alegerile parțiale din luna noiembrie         Un bărbat de 71 de ani s-a urcat băut la volan și a produs un accident         Hoți care au devastat calea ferată prinși de Poliție         O tânără s-a spânzurat în locuința ei din Deva         Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății