Îi fac din vorbe de n-au aer

Câţiva şmecheraşi de Ferentari dau cu papagalu’ în populaţia rurală de primari de pe Valea Mureşului ca să-i prindă în „combinaţie” la o afacere cu miros de puşcărie.

Îmbrăcaţi la „patru ace”,  miticii se dau drept consultanţi de rang înalt, trimişi cu firman de sultanul Administraţiei şi Internelor să tocmească proiecte cu fonduri europene pentru toate primăriile trandafirii.

Cică banii ar veni direct de la Bruxelles şi fiecare primar care dă 20.000 de parai e om făcut de la anu’ până spre 2020. 

Ce nu ştiu boieraşii de comună e că şeful miticilor e un penal, condamnat tocmai pentru înşelăciune şi că toată povestea e o dumă cât Casa Scânteii doar ca să-i uşureze de „lichidităţi”.

Big BossŞi se mai aude că deja sunt câţiva mai slabi de înger care au pus botu’ la vrăjală.    

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă         Școala veche de patru decenii intră în reabilitare         Incident grav în fabrica de cablaje: o angajată și-a înjunghiat șeful         Razie în Petroşani