Îi fac din vorbe de n-au aer

Câţiva şmecheraşi de Ferentari dau cu papagalu’ în populaţia rurală de primari de pe Valea Mureşului ca să-i prindă în „combinaţie” la o afacere cu miros de puşcărie.

Îmbrăcaţi la „patru ace”,  miticii se dau drept consultanţi de rang înalt, trimişi cu firman de sultanul Administraţiei şi Internelor să tocmească proiecte cu fonduri europene pentru toate primăriile trandafirii.

Cică banii ar veni direct de la Bruxelles şi fiecare primar care dă 20.000 de parai e om făcut de la anu’ până spre 2020. 

Ce nu ştiu boieraşii de comună e că şeful miticilor e un penal, condamnat tocmai pentru înşelăciune şi că toată povestea e o dumă cât Casa Scânteii doar ca să-i uşureze de „lichidităţi”.

Big BossŞi se mai aude că deja sunt câţiva mai slabi de înger care au pus botu’ la vrăjală.    

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
3 lei pentru Salvital. Pe cap de locuitor. Totalul – peste 125.000 de lei         Contractul de finanțare pentru reabilitarea a 10 drumuri județene ar putea fi semnat în zilele următoare         Primăria Deva susține financiar Spitalul Județean de Urgență         Povestea tristă a turnului celei mai vechi biserici din Deva         Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara         Drum județean blocat de bolovani         Sprijin pentru vârstnici și pentru copiii cu dizabilități