Îi fac din vorbe de n-au aer

Câţiva şmecheraşi de Ferentari dau cu papagalu’ în populaţia rurală de primari de pe Valea Mureşului ca să-i prindă în „combinaţie” la o afacere cu miros de puşcărie.

Îmbrăcaţi la „patru ace”,  miticii se dau drept consultanţi de rang înalt, trimişi cu firman de sultanul Administraţiei şi Internelor să tocmească proiecte cu fonduri europene pentru toate primăriile trandafirii.

Cică banii ar veni direct de la Bruxelles şi fiecare primar care dă 20.000 de parai e om făcut de la anu’ până spre 2020. 

Ce nu ştiu boieraşii de comună e că şeful miticilor e un penal, condamnat tocmai pentru înşelăciune şi că toată povestea e o dumă cât Casa Scânteii doar ca să-i uşureze de „lichidităţi”.

Big BossŞi se mai aude că deja sunt câţiva mai slabi de înger care au pus botu’ la vrăjală.    

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste         Ucigașul celor două femei din Balomir adus în instanță. Detaliile crimelor înfiorătoare săvârșite de tânăr         Ședință la Prefectură pe tema drumurilor din județ         Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită