I-a trimis în fundul curţii

Vorbesc nişte primari de la ţară despre apucăturile unui parlamentar hunedorean, mai reformat aşa.

Cică s-au dus oamenii la el, pe vremea când încă vota cu necuratul, să le pună o vorbă bună ca să-şi facă şi ei la comună un canal şi o budă-n-casă.

Şi demnitarul le-a pus-o ! Enervat de insistenţa „milogilor de la comune” i-a trimis pe toţi în fundul curţii, acolo unde de veacuri se uşurează tot neamul lor.

Ca să nu rămână treaba neclară, primarii de la ţară ar fi decis să-i onoreze parlamentarului biroul său teritorial.

Bineînţeles, după sfat, în fundul curţii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă         Școala veche de patru decenii intră în reabilitare